IZGLEDALA JE KAO TRUDNICA, NIJE SE PRAZNILA MESEC DANA: Kada su je videli, lekari su ostali u šoku, tu je i snimak
Šerin Doerti, Foto: Printscreen/TikTok

ISPOVEST

IZGLEDALA JE KAO TRUDNICA, NIJE SE PRAZNILA MESEC DANA: Kada su je videli, lekari su ostali u šoku, tu je i snimak

Ispovest žene koja mesec dana nije išla u WC će vas ostaviti bez teksta!

Objavljeno:

Ispovest žene koja po mesec dana nije išla u WC zapalila je TikTok, nikada niko ovako iskreno nije pričao o problemu kojeg se mnogi stide! Šerin Doerti ima problem sa crevima zbog kojeg po 30 dana ne može da ode i izvrši veliku nuždu. Stomak joj, kaže, izgleda kao da je trudna i broji sitno do porođaja!

@cherineandcathydoll Thanks so much @Stephanie Trias ♬ original sound - Cherine

Šerin je svoje iskustvo počela da deli na TikToku još u februaru, kada je objasnila da je razvila misteriozni zdravstveni problem zbog kojeg nije mogla da ide u WC. Lekari su slegali ramenima, a ona je morala povremeno da bude smeštena u bolnicu gde bi joj kroz cev dalilaksative i omogućili joj da isprazni creva. Agonija je trajala sve do leta, kada je ovaj tretman prestao da deluje!

"Ovo je 34. dan kako nisam išla u WC", napisala je ona uz video na kojem se vidi da joj je stomak ogroman!

Šerin, koja živi u Škotskoj, vrlo iskreno i bez dlake na jeziku delila je s pratiocima svaki momenat svog puta ka ozdravljenju. Doktori i dalje nemaju dijagnozu, misle da je možda sindrom lenjog creva, možda zapaljenska bolest creva, ali nisu sigurni. Da bi spasli Šerin čestih boravaka u bolnici, gde je doživljavala i brojne komplikacije, na kraju su je operisali.

Šerin sada nosi stomu, kesu na stomaku koja je povezana sa njenim sistemom za varenje i "vrši funkciju" eliminacije otpada.

"Postoje dani kada plačem od jutra do mraka, postoje nezgode kada se kesa otkači i probudim se u sopstvenom izmetu. Ali htela sam da podelim s ljudima da ne bi trebalo da se stide problema kao što je moj, da bi trebalo da potraže pomoć i da znaju da nisu sami", rekla je ona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.