RADNIK IZ PRODAVNICE OTEO DANIJELI BEBU, SVE JE SNIMLJENO: Okrenula se samo na sekund, a to je bilo dovoljno!
Otmica u prodavnici, Foto: Printscreen/Facebook

UŽAS

RADNIK IZ PRODAVNICE OTEO DANIJELI BEBU, SVE JE SNIMLJENO: Okrenula se samo na sekund, a to je bilo dovoljno!

Kako se okrenula od kolica da bi otvorila frižider i uzela pakovanje sa mesom, muškarac je prišao kolicima, uzeo dete i nastavio da šeta, a potom je skrenuo kod prvog rafa

Objavljeno:

Danijela Vulf, majka dvoje dece, umalo je ostala bez svoje bebe stare svega osam meseci, nakon što je jedan muškarac pokušao da otme dete dok je ona u supermarketu gledala proizvode u frižideru.

Sigurnosne kamere prodavnice u Albertonu kod Johanesburga zabeležile su u nedelju jezivu scenu. Na snimku se vidi kako je Danijela bebu smestila u kolica i na trenutak se okrenula da vidi šta će od proizvoda iz frižidera da spusti u kolica.

Kako se okrenula od kolica da bi otvorila frižider i uzela pakovanje sa mesom, muškarac je prišao kolicima, uzeo dete i nastavio da šeta, a potom je skrenuo kod prvog rafa.

Danijela se potom okrenula ka kolicima i sledila se kada je shvatila da deteta nema.

Istog momenta počinje da vrišti, a potom je videla kako muškarac koji, kako prenosi Daily Mail, radni u supermarketu u mesari, odvodi njenu bebu.

Danijela je odmah potrčala i zgrabila dete od radnika urlajući na njega.

Potresena majka je snimak sigurnosnih kamera postavila na svoj Facebook profil i opisala šta se dogodilo.

- Ćerkicu sam držala u rukama sve do frižidera sa mesom. Tada sam je spustila u kolica, kako bih mogla da uzmem iz frižidera šta mi treba. U roku od sekund je taj čovek prišao i uzeo je iz kolica. Okrenem se i deteta nema - napisala je Danijela.

Danijela je prepričala kako je urlala na radnika koji se, kako tvrdi, sve vreme smejao.

- Rekao je da je moja ćerkica podigla ručice dok je prolazio kraj kolica i da ju je zato uzeo. Bila sam sleđena, zbunjena, a on se smeje. Rekla sam mu da ništa nije smešno. Rekla sam mu da se tuđe dete ne dira, ne uzima - dodaje Danijela.

Majka kaže da je muškarac tvrdio da je "devojčica htela da ide sa njim". Danijela je odmah pozvala supruga koji je odmah došao u radnju i tražio snimke sigurnosnih kamera. Otac devojčice je insistirao da se prijavi pokušaj otmice.

Policija je, nakon uvida u snimke, lišila slobode radnika supermarketa.

Iz prodavnice su potvrdili događaj i rekli da je njihov radnik odmah suspendovan.

- Dalje korake ćemo preduzeti u skladu sa istragom - naveli su iz radnje.

(Espreso / Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.