DEČAKA OD HORORA SPASILA KONOBARICA: Zbog OVOGA shvatila da nešto NE VALJA, evo šta se desilo sa OČUHOM MONSTRUMOM!
Poruka, Foto: Printscreen/Facebook/Orlando Police Department

TUGA!

DEČAKA OD HORORA SPASILA KONOBARICA: Zbog OVOGA shvatila da nešto NE VALJA, evo šta se desilo sa OČUHOM MONSTRUMOM!

Majka dečaka je takođe optužena za zanemarivanje i njen slučaj je još u toku

Objavljeno:

Očuh koji je mučio svog 11-godišnjeg posinka i uhvaćen nakon što je konobarica dala poruku dečaku sa pitanjem "da li mu je potrebna pomoć", osuđen je na doživotni zatvor.

Timoti Li Vilson (36) proglašen je krivim za zatvaranje, teško zlostavljanje deteta, uključujući oružje i zanemarivanje deteta, prošlog juna, a zatvoren je u sredu na Floridi.

Sudija iz Orlanda mu je izrekao četiri doživotne zatvorske kazne za zlostavljanje koje je uključivalo vešanje dečaka naglavačke, stavljanja lisica na ruke i izgladnjivanje.

Njegovi postupci su otkriveni nakon što je Flavijan Karvaljo, konobarica u restoranu u Orlandu, dala 11-godišnjem dečaku poruku u kojoj je pitala da li mu je potrebna pomoć.

Videla je da je Vilson naručio sebi hranu, ali ništa za dečaka, koji je bio prekriven ogrebotinama, na Novu godinu 2021. godine.

Karvaljo je napisala poruku sa pitanjem "Da li ti je potrebna pomoć? Ok" i pokazala je dečaku iza leđa njegovih roditelja.

Pomoć
foto: Printscreen/Facebook/Orlando Police Department

Kada je dečak klimnuo glavom, konobarica je tada kontaktirala policiju.

- Mnogo sam zabrinuta i ne znam šta da radim, možete li mi dati neki savet? - Karvaljo je pitala dispečera, navodi WFLA.

- Videla sam da ima veliku ogrebotinu između obrva. Nekoliko minuta kasnije, videla sam modricu kod oka. Tako da sam osetila da nešto zaista nije u redu - kasnije je objasnila.

- Koristili su me kao Božje oruđe da mu pomognem. Moramo da obratimo pažnju na one kojima je pomoć potrebna i da istupimo da uradimo nešto da promenimo situaciju - dodala je Flavijan.

Policijska istraga je utvrdila da je dečak bio podvrgnut zanemarivanju i mučenju od strane Vilsona i njegove majke Kristin Svon.

Dečaka su na Božić obesili da visi naglavačke za vrata i vezan je lisicama za lutku. Takođe je bio izolovan i izgladnjivan danima.

1 / 9 Foto: Orange County Jail

Policajci su pronašli više predmeta koji su korišćeni kao oružje za kažnjavanje dečaka - uključujući metalnu motku, drvenu metlu, lisice i kaiševe. Pohvalivši Flavijanino brzo razmišljanje, šef policije rekao je prošle godine: "Verovatno bismo pričali o potencijalnoj istrazi ubistva da nije intervenisala kada je to učinila".

- Čvrsto verujemo da bi, da ga nije pitala da li mu treba pomoć i pozvala hitnu pomoć, on još duže izdržao bez jela i pića i da bi nastavio da bude mučen od strane svog očuha.

Majka dečaka je takođe optužena za zanemarivanje i njen slučaj je još u toku.

Bonus video:

05:01

BRZE VESTI 25.08.2022. 15:55

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.