MONSTRUM SILOVAO DEVOJČICU (14) DOK NIJE ZATRUDNELA: Onda je učinio JOŠ JEDNU GNUSNU STVAR
Džejkob Bler Skot, Foto: ESCAMBIA COUNTY ALABAMA SHERIFF’S OFFICE

užasno!

MONSTRUM SILOVAO DEVOJČICU (14) DOK NIJE ZATRUDNELA: Onda je učinio JOŠ JEDNU GNUSNU STVAR

U gumenjaku je pronađena samo vrlo mala količina krvi, a istražitelji su rekli da nema dokaza da se radi o pravom samoubistvu

Objavljeno:

Muškarac je proglašen krivim za uzastopno silovanje 14-godišnje devojčice, da bi kasnije lažirao sopstvenu smrt 2018. godine kako bi se izvukao iz kazne.

Džejkobu Bleru Skotu se ove nedelje sudilo po 14 tačaka za seksualne zločine sa decom u koje je umešana 14-godišnja devojčica koju je na kraju oplodio. Danas ga je porota proglasila krivim po svih 14 tačaka. Osuđen je na 85 godina zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Suđenje Skotu bio je dug, krivudavi put. Godine 2018, samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da se izjasni krivim, Skot je nestao. Vlasti kažu da je Skot - koji se ranije zvao Lukas Marti Volding - pokušao da učini da izgleda kao da je izvršio samoubistvo.

Istražitelji su 30. jula 2018. pronašli njegov napušteni gumenjak kako pluta uz obalu plaže Orandž. Pretražili su ga i pronašli pištolj i samoubilačku poruku sa kontakt informacijama za Skotovu porodicu, kako prenose američki maršali.

U gumenjaku je pronađena samo vrlo mala količina krvi, a istražitelji su rekli da nema dokaza da se radi o pravom samoubistvu.

Džejkob Bler Skot
foto: ESCAMBIA COUNTY ALABAMA SHERIFF’S OFFICE

Kasnije su vlasti saznale da je Skot - vojni veteran koji je jednom dobio Purpurno srce - podigao 45.000 dolara sa bankovnog računa pre nego što je nestao.

Osamnaest meseci kasnije, Skot je uhapšen samo nekoliko sati nakon što su američki maršali poslali državno saopštenje u kojem ga je uvrstio na svoju listu 15 najtraženijih, opisujući Skota kao preživjelog i vojnog veterana sa znanjem da živi van mreže. Kasnije te noći, njegov slučaj je prikazan u pravom kriminalističkom šouu „U poteri sa Džonom Volšom“.

Istog dana su istražitelji dobili dojavu u kojoj se tvrdilo da Skot živi u kampu u okrugu Pushmataha, Oklahoma, i da se zove Luk. Vlasti su uspele da potvrde da je to Skot i kažu da je tamo živeo otkako je nestao sa Orandž Biča.

Bonus video:

38:06

USIJANJE 24.08.2022

(Espreso/Wlox.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.