ŠOKANTI UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Ovakva BRUTALNOST NIJE VIĐENA, monstrum OVO uradio TRUDNICI, SRAMOTA!!! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Twitter

JEZIVO

ŠOKANTI UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Ovakva BRUTALNOST NIJE VIĐENA, monstrum OVO uradio TRUDNICI, SRAMOTA!!! (VIDEO)

Taj jeziv čin snimljen je snimkom kamere zatvorenog kruga televizije (CCTV)

Objavljeno:

Pakistan, koji je na vrhu svih top-lista kada je u pitanju zlostavljanje žena, sada privlači pažnju zbog sramnog čina u kojem je čuvar udario trudnu ženu ispred stambene zgrade, prenose mediji.

Taj jeziv čin snimljen je snimkom kamere zatvorenog kruga televizije (CCTV).

Policija je uhapsila čuvara, ali otkriva da je sigurnost i sigurnost žena fantazija u Pakistanu. Sramotni čuvar je viđen kako ženu udara čizmama toliko brutalno da je onesvešćena ležala ispred zgrade.

Na snimcima kamere zatvorenog kruga (CCTV) incidenta se vidi kako se čuvar svađao sa ženom neposredno pre nego što ju je ošamario. Žena je pala na zemlju i pokušavala da ustane, ali ju je čuvar udario nogom u lice, pokazalo je na snimku, prenosi portal medija.

U prvom informativnom izveštaju, žena je identifikovana kao Sana koja je rekla da radi kao sobarica u stambenoj zgradi u Noman Grand Citi-u koja se nalazi u Gulistan-e-Jauhar bloku 17 u Karačiju.

Prema njenim rečima, 5. avgusta u 3 sata ujutro zamolila je sina Sohaila da joj dostavi hranu. Međutim, kada je pokušao da uđe u prostorije stana, predstavnici sindikata - Abdul Nasir, Adil Khan i Mahmood Khalil - zabranili su mu ulazak.

„Kada sam došao da se raspitam, Adil se naljutio i počeo da me maltretira. Onda je tražio od obezbeđenja da me tuče. Trudna sam 5-6 meseci. Kada me je udario, izgubio sam svest od bola.”

Policija je registrovala FIR prema odjeljcima 354 (napad ili kriminalna sila na ženu s namjerom da se vrijeđa njena skromnost), 337Ai (učestvovanje u bilo kojoj radnji s namjerom nanošenja povrede bilo kojoj osobi) i 354 (napad ili kriminalna sila na ženu sa namerom da ogorči njenu skromnost).

Glavni ministar Sinda Murad Ali Šah, koji je upoznao sa ovim pitanjem, dao je uputstva o koracima koje treba preduzeti protiv garde. „Kako je čuvar imao smelosti da digne ruke na ženu i bude nasilan?“ pitao je Sindh CM.

Pokrenut je uviđaj, a čuvar je priveden.

Ovaj najnoviji incident je još jedan užasan incident koji razotkriva Pakistan kada je u pitanju bezbednost žena. Ukupno 157 žena je kidnapovano, 112 žena bile su žrtve fizičkog napada, a 91 žena je silovana širom Pakistana u junu, navodi se u izveštaju.

Što je još tužnije, žene su jednako mizogine uglavnom zbog života provedenih pod patrijarhalnim čarolijama. Bilo da su to žene profesionalke, poslanice ili obične seljanke koje šetaju putem, niko nije siguran od ruku i očiju koji su spremni da ih napadnu.

(Espreso/telanganatoday.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.