DEVOJČICA POBEGLA IZ PAKLA: 9 godina joj nije bilo TRAGA, brutalno je ZLOSTAVLJALI, radili joj ove GADOSTI!
Puja Gaud, Foto: Police

JEZIVO

DEVOJČICA POBEGLA IZ PAKLA: 9 godina joj nije bilo TRAGA, brutalno je ZLOSTAVLJALI, radili joj ove GADOSTI!

Devojčica je nestala 22. januara 2013. godine. Kako kaže, nju je ispred škole koju je pohađala u automobil ubacio par koji ju je prethodno namamio sladoledom.

Objavljeno:

Pre devet godina, na putu do škole u Mumbaju nestala je sedmogodišnjakinja Puja Gaud. Devet godina od nje nije bilo ni traga ni glasa, a porodica je pokušavala da je pronađe na sve načine. A onda je, 4. avgusta ove godine njenoj majci zazvonio telefon. Na ekranu je pisao nepoznat broj. Javila se i sa druge strane začula, iako izmenjen, dobro poznat glas svoje ćerke.

Devojčica je nestala 22. januara 2013. godine. Kako kaže, nju je ispred škole koju je pohađala u automobil ubacio par koji ju je prethodno namamio sladoledom.

Od tada od nje nije bilo traga idućih devet godina. Njena majka kaže da je to bio bolan period i da nije verovala da će ćerku ikada više videti.

„Izgubila sam sve nade, nisam verovala da ću ikada pronaći svoju ćerku. Ali Bog je na sreću želeo drugačije“, rekla je majka.

Policija je utvrdila da su devojčicu kidnapovali Hari D'Suza i njegova supruga Soni D'Suza, koji u trenutku otmice nisu mogli da imaju svoju decu. Par je uhapšen.

Izabrali su Puju za žrtvu jer su bili dobro upoznati sa lošom materijalnom situacijom u kojoj su se nalazili njeni roditelji. Oni su sa ćerkom i dva sina živeli u trošnoj kuću u prigradskom naselju.

Na dan kada je nestala, otišla je u školu sa svojim starijim bratom, ali su se njih dvoje posvađali i njen brat je otišao u školu ostavivši je samu. Tada ju je par navodno odveo, obećavajući da će joj kupiti sladoled.

Kako kaže, prvo su je odveli u Gou, a zatim u Karnataku, saveznu državu u zapadnoj Indiji. U početku su bili srdačni, ali su posle par sati počeli da joj prete i govorili da će je povrediti ako zaplače ili skrene pažnju na sebe.

Na kratko su joj dozvolili da pohađa školu, ali nakon što je par dobio svoje dete, ona je povučena iz škole i svi su se preselili u Mumbaj, piše BBC.

Nakon rođenja bebe, Puja proživljava pakao

Nakon rođenja tog deteta devojčicin život se pretvara u pakao. Par je počeo da je brutalno zlostavlja.

„Tukli su me kaišem, šutirali, udarali. Jednom su me tukli oklagijom tako jako da su mi leđa krvarila. Takođe sam bila naterana da radim i kod kuće i u polju", prisetila se Puja.

Inače, kuća u kojoj je živela porodica D'Souz nalazila se prilično blizu njene porodice - ali, kaže, nije znala kuda bi pobegla, uvek je bila pod nadzorom i nije imala novca ili telefon.

Uspela da pobegne

Ipak, jednog dana, Puja je uspela da se dočepa mobilnog telefona jednog od otmičara. Bračni par je spavao i ona je "ukrala" telefon koji se nalazio na punjaču. Ukucala je svoje ime na Jutjubu i pronašla video zapise i u kojima se pominje njeno kidnapovanje i brojeve na koje je trebalo da se jave svi koji imaju bilo kakvo saznanje o njoj.

„Tada sam odlučila da potražim pomoć i pobegnem“, rekla je Guja.

Ali, trebalo joj je sedam meseci pre nego što je skupila dovoljno hrabrosti da o tome razgovara sa Pramilom Devendrom, kućnom pomoćnicom.

Devendra je odmah pristala da joj pomogne. Jedan od brojeva povezao ih je sa Rafikom, komšijom Pujine majke.

Majka i ćerka su prvo razgovarale video pozivom, a zatim je dogovoren sastanak.

Nakon sastanka, Puja je sa porodicom otišla u najbližu policijsku stanicu.

„Sve sam rekla policiji. Čak sam im rekla i gde žive moji otmičari“, rekla je Puja. Nakon toga je bračni par uhapšen.

Nije stigla da ponovo vidi oca

Na žalost, Pujin otac, koji je bio glava porodice, umro je pre četiri meseca od raka. Nije dočekao povratak ćerke.

Puju je ovo saznanje razorilo. Uz to se, kako kaže, još uvek suočava sa traumom. Ima noćne more i tužna je što više nikada neće videti oca. Zbog svoje bezbednosti, većinu vremena provodi kod kuće i nada se da će ružna sećanja izbledeti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.