HOROR U AMERICI: Policajac je posle ovoga jedva ostao živ!
Foto: Printscreen

JEZIVO

HOROR U AMERICI: Policajac je posle ovoga jedva ostao živ!

Prema rečima zvaničnika, policajac je pušten i oporavlja se kod kuće

Objavljeno:

Policajac američkog grada Dekejtur u Alabami umalo je pregažen ispred svoje kuće, dok nije ni bio na dužnosti, piše waff.com. Naime, on je 16. avgusta, oko 17 sati, sedeo u svom domu kada je čuo da neko prilazi džipom i preti da udari u kuću.

Izašao je i prišao da vidi da li treba neka pomoć, a vozač Gregori Martin Hil (54) odmah je počeo da ga psuje. Hil je tada pobegao udarivši u drugi auto i poštansko sanduče pre nego što je krenuo ka policajcu, što je, kako je policija rekla, izgledalo kao pokušaj da ga pregazi. U tom pokušaju je Hil udario u drvo.

Dok je policajac išao u svoju kuću da uzme službeno oružje i lisice, Hil je izašao iz svog automobila i krenuo za policajcem do njegove nadstrešnice. Supruga policajca, Sabrina Braun, podelila je komentar na Fejsbuku rekavši da je njihovo dvoje dece u tom trenutku bilo u kući.

Predsednički kandidat snimio pad sopstvenog helikoptera

Hil je pošao nazad u svoj auto, dok se policajac vraćao napolje da ga zadrži. Policajac je naredio Hilu da se spusti na zemlju, ali je on odbio. Hil je zatim ponovo krenuo ka policajcu u njegovo dvorište, a policajac je počeo da ispaljuje više hitaca u automobil.

Hil je tada pregazio noge policajca i nije zadobio nikakve povrede od pucnjave. Policajac i svedok su držali Hila sve dok drugi policajci nisu stigli u kuću da ga uhapse.

Hil je ranije optužen za pokušaj ubistva, a sudija okruga Morgan Čarls Eliot odredio je Hilovu kauciju na 1.000.000 dolara u gotovini. Prema zvaničnicima, Hilova optužba za napad drugog stepena čeka na otpuštanje pošto je unapređena.

Prema rečima zvaničnika, policajac je pušten i oporavlja se kod kuće.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.