POJAVILA SE SA BEBOM NA PRAGU KUĆE! Roditelji ZANEMELI od ŠOKA, uspelo IZNENAĐENJE (VIDEO)
Iznenađenje, Foto: Printscreen/TikTok/canadiangirl_2

ŠOK1

POJAVILA SE SA BEBOM NA PRAGU KUĆE! Roditelji ZANEMELI od ŠOKA, uspelo IZNENAĐENJE (VIDEO)

Posle niza komentara, Viktorija je objasnila koji su razlozi nje i njenog partnera da svoju trudnoću čuva u tajnosti

Objavljeno:

Zamislite da jednog dana vaše dete dođe kući sa nepoznatim novorođenčetom; upravo to se desilo baki i dedi kada im je u posetu došla ćerka Viktorija, koja je svoju trudnoću čuvala u tajnosti. Viktorija je brzo postala viralna sa dva video snimka na TikToku, u kojima je pokazala šok svoje porodice, piše Mirror. Objavu je napisala: "Sakrili smo bebu od porodice i iznenadili ih." Na prvom snimku se vidi kako Viktorija sa sinom Tirionom ulazi na ulazna vrata kuće svojih roditelja. "Iznenađenje!" vikala je, a baka i deda mališana su bukvalno zanemeli, što su Tiktokeri najviše komentarisali. „Svako treba da radi ono što ga čini srećnim, ali ja bih se osećala izdano da sam na njihovom mestu“, prokomentarisao je jedan korisnik, dok je drugi korisnik napisao: „Ne reakciju kojoj sam se nadala...“

Posle niza komentara, Viktorija je objasnila koji su razlozi nje i njenog partnera da svoju trudnoću čuva u tajnosti. „Počnimo od toga kako sam uspela da ne primetim; Nosio sam široke košulje i pantalone, ali nisam krio niti izbegavao svoju porodicu. Na kraju trudnoće nisam ih videla jer su bile zauzete. Ali zašto? Zato što sam imala čak pet spontanih abortusa, koji su za sve bili traumatični“, objasnila je ona. Ona je nastavila: "Takođe, moj partner i ja smo želeli privatnost i nisam želela da mi stalno šalju poruke i pitaju kako sam. To mi se nije svidelo ni u prethodnim trudnoćama. I onda smo sve iznenadili, očigledno su bili šokirani. Niko nije povređen, niko nije uznemiren i niko nije ljut; oni su zapravo mislili da je to prilično kul i dopalo im se to!"

Deleći pozitivno mišljenje o odluci Viktorije i njenog partnera, ostali korisnici su ih podržali. "Tako i treba da bude. Trudnoća treba da bude lekovita. Druge kulture kriju svoje neko vreme da bi izbegle zlo. Čestitamo!!", glasio je jedan komentar.

Bonus video:

01:16

BIR FEST POČINJE DANAS U 18 ČASOVA, UVEDENA I NOVA PRAVILA: 2 zone na festivalu, a evo koji su uslovi za BESPLATAN ULAZ

(Espreso/Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.