SNIMALI SU INTERVJU A U POZADINI SE DEŠAVALO NEŠTO UŽASAVAJUĆE: Kamera je sve zabeležila, kakav HOROR! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HOROR!

SNIMALI SU INTERVJU A U POZADINI SE DEŠAVALO NEŠTO UŽASAVAJUĆE: Kamera je sve zabeležila, kakav HOROR! (VIDEO)

Intervju se nastavio bez prekida nakon što se muškarac sagnuo podigao torbu i otišao.

Objavljeno:

Lopov je snimljen kako krade na plaži u Barseloni dok gost na odmoru, intervjuisan na španskoj državnoj televiziji TVE, govori o odličnoj hrani i lepom vremenu. Čovek se pojavio u pozadini kada je turista rekao novinaru “Volim Barselonu”, prenosi Miror.

Intervju se nastavio bez prekida nakon što se muškarac sagnuo podigao torbu i otišao. Kako je on to učinio, turista je samo rekao “Plaža je vrlo lepa, a voda je čista i hladna”. Nekoliko sekundi kasnije pojavio se i zbunjeni vlasnik ruksaka i počeo da viče da mu je neko ukrao stvari, pa ispitivao okolo da li je neko video kradljivca.

Skoro se zaleteo i u snimatelje dok je plažom vikao “Moja torba”, dok ga je gledala žena u bikiniju koja je nosila dasku za veslanje. Čovek koji je intervjuisan je očigledno u potpunosti nesvestan haosa iza njega, pa je novinaru nastavio da priča i spomenuo koliko voli hranu. Snimak je nastao na popularnoj gradskoj plaži San Mikel i postao je viralan u ponedeljak. Policija je otkrila da je ušla u trag lopovu i identifikovala osumnjičenog.

– Zahvaljujući videu objavljenom na društvenim mrežama i policijskom izveštaju žrtve, identifikovali smo i prijavili počinioca krađe na plaži San Mikel. Na snimku se vidi da lopov iskorišćava vlasnikovu odsutnost kako bi ukrao torbu i pobegao sa mesta događaja – rekao je portparol policije.

(Espreso/objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.