MAMA KRENULA U ŠETNJU SA PETORO DECE PO NAJVEĆEM SUNCU: Usledio je najveći HOROR! (FOTO)
Kristi, Foto: facebook-Kirsty Nott

NEVEROVATNO

MAMA KRENULA U ŠETNJU SA PETORO DECE PO NAJVEĆEM SUNCU: Usledio je najveći HOROR! (FOTO)

Kristi Not je u 8. mesecu trudnoće izvela svoje petoro dece na plažu, kada je krenuo porođaj čije su posledice mogle biti fatalne...

Objavljeno:

Engleskinja Kristi Not (33) je 19. jula, jednog od natoplijih dana ovog leta u Velikoj Britaniji, izvela svojih petoro dece u šetnju plažom kada se desilo nešto neplanirano. Ova žena je bila u 8. mesecu trudnoće sa 6. detetom kada je osetila na sred plaže da porođaj kreće.

Kristi je tog dana trebalo da leži u hladovini svog doma, ali je zbog prevelikih vrućina u poslednjem trenutku otkazan školski izlet predviđen za sve mališane. Njen suprug koji je inženjer telekomunikacija je bio na službenom putu, pa je pozvala prijateljicu da joj pomogne da decu odvede na plažu, ali je prijateljica ostala zablokirana u saobraćaju. Kristi je tako sa petoro dece i stomakom do zuba krenula sama na krcatu plažu. Ona je rekla deci da uđu polako u vodu i savila se da raširi peškir kada je osetila da joj je vodenjak pukao.

- Još nisam stigla ni guzicu da stavim na pesak! - rekla je ova mama, a preneo Daily Mail.

Uspaničena Kristi je pozvala svoju majku i supruga, ali oboje su bili van grada. Ona se sa svom prethodnom decom porodila u rekordnom roku pa se uplašila da će tako biti i ovaj put. Kompikacija je bilo i krvarenje koje je počelo posle 4. porođaja, a ponovilo se i sa petom bebom.

Njena deca su ubrzo izašla iz vode i zapanjeno su gledala majku koja se bori sa bolnim kontrakcijama i koja će se po svemu sudeći poroditi tu na plaži u gomili nepoznatih ljudi. Hitna pomoć je krenula, ali pošto je porođaj već počeo morali su putem telefona da joj daju instrukcije šta da radi. Ona je bila s druge strane u agoniji od bolova, pa je telefon dala jednoj ženi koja se zadesila u blizini.

- Žena pored mene mi je rekla da su bolničari na vezi rekli da skinem sve sa donjeg dela. U tom trenutku bilo je dosta ljudi, ali u takvoj sam bila agoniji od bolova da me nije bilo briga ko gde više gleda -

Za kratko vreme došla je obalska straža i spasioci koji su rasterali nepotrebni narod koji je samo posmatrao predstavu i zaklonili su Kristi pruživši joj koliko-toliko privatnosti.

- Moja deca su mi bila velika uteha i neprestano su mi pričali kako će sve biti u redu -

I kada je Krsiti pomislila da će svog sina definitivno roditi na plaži Aberavon, stigla je Hitna pomoć i prevezla je u bolnicu. Tamo njenim mukama ipak nije bio kraj. Dobila je informaciju da se grlić materice zatvara i da će morati da indukuju porođaj. Posle porođaja je nastupilo obilno krvarenje koje je uspešni tim lekara ipak regulisao na kraju.

- Sva sreća je što je na kraju završila u bolnici - rekao je jedan od lekara.

Sin koji je rođen je bio težak 2.300g kao što je Kristi i predvidela, a nazvan je Taner-Džeks Gregori Not. On je dobio i žuticu posle rođenja, ali ju je kao i mnoge bebe ubrzo savladao i sada je kod kuće sa roditeljima i braćom i sestrama.

Obalska straža je poslala poruku Kristi da joj kaže da dođe po igračku za novorođenče i poklončiće za ostalu decu.

- Izuzetno sam zahvalna obalskoj straži, otišla sam po poklončiće i odnela im slatkiše iako mi je i dalje neprijatno zbog svega što se desilo tog dana -

Njen najstariji sin Logan koji je tinjedžer, je priznao da je još šokiran prizorom koji je zatekao i svime što je video prilikom pokušaja njegove mame da rodi brata na očigled svih njih. On je dodao i da nikada to neće zaboraviti, ali je bar cela porodica živa, zdrava i na okupu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.