ZLOSTAVLJAO DECU PA POPIO SMRT! Presudio sebi na BIZARAN način i to u SUDNICI, u roku od 45 MINUTA proglašen MRTVIM
Ilustracija, Foto: Profimedia

bizarno!

ZLOSTAVLJAO DECU PA POPIO SMRT! Presudio sebi na BIZARAN način i to u SUDNICI, u roku od 45 MINUTA proglašen MRTVIM

Presuda je doneta nakon tri i po sata većanja, a Lekler se suočio sa mogućom kaznom u rasponu od uslovne do 100 godina zatvora

Objavljeno:

Muškarac iz Teksasa, optužen za seksualno zlostavljanje dece, popio je flašu nepoznate tečnosti na izricanju presude i preminuo nekoliko sati kasnije, prenosi nevs.iahoo.

Nakon što je u četvrtak popodne pročitana prva od pet tačaka po kojima je Edvard Lekler proglašen krivim, osuđeni 57-godišnjak je počeo da pije iz plastične flaše.

– Primetio sam da je pio – rekao je Hauard i nastavio da opisuje da mu se „i ruka tresla”.

- Tada sam mislio da se trese zbog presude, a onda je nastavio da pije - ispričao je advokat Hauard.

Pomoćnik okružnog tužioca Džejmi Bek rekao je za Denton Rekord Kronikl da je tečnost delovala „mutno“, ali ni ona nije bila sigurna šta se nalazi u Leklerovoj boci.

Lekler, bivši mornarički mehaničar i korporativni regrut, optužen je pre dve godine po pet tačaka za seksualni napad na ljude između 14 i 17 godina, i ostao je nevin uprkos optužbama.

Presuda je doneta nakon tri i po sata većanja, a Lekler se suočio sa mogućom kaznom u rasponu od uslovne do 100 godina zatvora, rekao je Hauard.

- Kod ovakvih optužbi, ukoliko okrivljeni bude proglašen krivim, svakako je moguća vrlo teška kazna - objasnio je Hauard.

Lekler je tokom suđenja bio na slobodi uz kauciju. Popio je većinu onoga što je bilo u flaši pre nego što je stavljen u ćeliju da sačeka izricanje presude. Hauard je nakratko razgovarao sa svojim klijentom dok je tamo čekao, a Lekler je delovao "depresivno i u šoku, sve što biste očekivali", rekao je Hauard.

1 / 7 Foto: Profimedia

Nekoliko minuta kasnije, u sudnici, sudski izvršitelj je rekao da Leclair povraća. Porota je poslata kući, a Lekler je odvezen u bolnicu.

- Otprilike 45 minuta nakon što su počeli problemi, iz bolnice su me obavestili da je proglašen mrtvim - rekao je njegov advokat.

Porotnici su se vratili u petak i obavešteni su o Leklerovoj smrti.

Medicinska kancelarija okruga Tarrant će utvrditi uzrok smrti.

Bonus video:

04:02

SALMAN RUDŽI NA UDARU VEĆ 3 DECENIJE Publicista Lučić za Kurir TV: Ovo je klasična obaveštajna igra

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.