(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK KOJI ĆE VAM IZAZVATI NOĆNE MORE: Ulazite na SOPSTVENU ODGOVORNOST, ČIST HOROR!
Eksplozija, Foto: Printscreen/facebook/ Maddie Struble

UŽAS

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ISPLIVAO SNIMAK KOJI ĆE VAM IZAZVATI NOĆNE MORE: Ulazite na SOPSTVENU ODGOVORNOST, ČIST HOROR!

Snimak same eksplozije snimila je jedna od kamera okrenuta ka ulici

Objavljeno:

Užasna eksplozija potresla je u sredu grad Evansvil u američkoj državi Indijana. Kuća je eksplodirala oko 13 časova u stambenom naselju. U eksploziji su poginule tri osobe, jedna osoba je lakše povređena, a oštećeno je ukupno 39 kuća u okolini.

Medi Struble je u sredu kasno uveče objavila video snimak na Fejsbuku, na kojem se vidi kako lete krhotine i trenutak udara snimljen kamerom na ulaznim vratima njenog doma. „Na sreću, Trevor i ja nismo bili kod kuće međutim, naš dom je uništen“, napisao je Struble.

Jedan od svedoka eksplozije opisao je ogromnu snagu udarca. "Mislila sam da je bomba pala na nas, ili možda drvo. Toliko nas je potreslo da sam osetila snagu udarca u grudima", rekla je Doroti Voters, prenosi Dejli mejl.

Eksplozija je imala prečnik od preko 30 metara, a osim što je oštetila 39 kuća u okruženju, svuda u stambenom naselju razbacala je delove zidova i krovova. Snimci iz vazduha pokazuju puni obim razaranja. Policija vrši uviđaj i pokušava da utvrdi uzrok eksplozije.

Snimak same eksplozije snimila je jedna od kamera okrenuta ka ulici. Snimak eksplozije možete pogledati u nastavku, upozoravamo da je sadržaj snimka uznemirujući.

Bonus video:

00:52

EKSPLOZIJA UŽIVO Trenutak kada ruska raketa pogađa zgradu u Harkovu

(Espreso/Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.