BESNI PITBUL NAPAO DEČAKA (4)! Bilo je NAPETO, ali NJENA brza REAKCIJA mu je spasila ŽIVOT
Dečak, Foto: Gofundme.com

heroina!

BESNI PITBUL NAPAO DEČAKA (4)! Bilo je NAPETO, ali NJENA brza REAKCIJA mu je spasila ŽIVOT

Karson je smešten na odeljenje intenzivne nege i bili su mu potrebni šavovi na leđima i ruci. Imao je i dve operacije za popravku oštećenja nerava na licu i vilici

Objavljeno:

Otac iz Kalifornije zahvalio je bebisiterki tinejdžerki koja je spasila njegovog sina od pitbula ranije ovog meseca.

Kortni Nil je rekao da je bebisiterka (15) čuvala njegove sinove od 4 i 7 godina, kada se pitbul oslobodio i napao njegovog mlađeg sina Karsona.

On je prošle nedelje rekao za KPRC-TV da je ona pomogla da se spasi život njegovog sina tokom napada, koji se završio tako što je vlasnik pitbula odvukao psa.

Bebisiterka je ostala sa Karsonom i vikala upomoć dok je psa držala za ogrlicu.

- Hrabro je pokušala da odbije psa. Nikada ga nije napustila. Nismo mogli da tražimo ništa više od onoga što je uradila - rekao je Nil.

Dečaci su hodali komšilukom sa bebisiterkom kada se pas oslobodio i napao Karsona, koji se, prema rečima oca, plaši pasa.

- On je rekao da je pas bio veliki i crn i da ga je odvukao. On se plaši pasa. Mislim da su pokušali da beže ali se on sledio. Rekao mi je da misli da se sledio - ispričao je otac.

Karson, Kalifornija
foto: Gofundme.com

Karson je smešten na odeljenje intenzivne nege i bili su mu potrebni šavovi na leđima i ruci. Imao je i dve operacije za popravku oštećenja nerava na licu i vilici.

- Nisam video da mu je suza potekla niz lice, mislim da smo mi plakali više od njega - rekao je otac, prenosi Independent.

Na stranici GoFundMe sakupljeno je više od 9.000 dolara za troškove lečenja i oporavka.

Karson je u utorak otpušten sa intenzivne nege i polako se oporavlja, rekla je porodica.

1 / 8 Foto: Profimedia

- Još nema ravnotežu da hoda sam. Polako, ali napreduje. On je van intenzivne nege i u redovnoj sobi. Hvala vam svima na svim vašim molitvama i donacijama - piše na GoFundMe.

Bonus video:

00:14

VELIKA AKCIJA SPECIJALACA KOD LAKTAŠA: Uhapšeni visoki funkcioner MUP i sin poznatog biznismena zbog škaljarca sa poternice

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.