ZAJEDNO PALI SA 6. SPRATA! Misteriozna SMRT još nije dobila ZAKLJUČAK, deca PLAKALA za MAJKOM
Florind Beliju i supruga, Foto: Printscreen/Facebook/Florind Belliu

tragedija

ZAJEDNO PALI SA 6. SPRATA! Misteriozna SMRT još nije dobila ZAKLJUČAK, deca PLAKALA za MAJKOM

Prijateljica Elona se na Fejsbuku oprostila od glumca i izrazila žaljenje zbog njihove smrti i dece koju su ostavili iza sebe

Objavljeno:

Policajci u Njujorku istražuju misterioznu smrt albanskog glumca i njegove supruge, koji su pali sa šestog sprata zgrade i ispituju da li je možda bilo znakova borbe.

Albanski glumac Florind Beliju (35) i njegova supruga Ornela Šehi (28) pronađeni su u dvorištu zgrade u Bronksu u subotu, 6. avgusta oko 9 sati ujutru.

Proglašeni su mrtvim oko 10 minuta kasnije, a identifikovali su ih prijatelji i komšije koji su otišli da vide tela.

Komšije su rekle da su njihovi sinovi od dve i šest godina plakali za majkom nakon pada.

Jedan lokalni izvor rekao je za New York Post da je snimak pokazao da je Ornela prvo pala na zemlju, a onda i Floridn nekoliko sekundi kasnije.

U stanu navodno nije pronađena oproštajna poruka, a dok se čekaju rezultati obdukcije policija istražuje da li je možda bilo znakova borbe pre kobnog pada.

Nakon što je nekoliko komšija opisalo glumca kao "besnog" čoveka, koji se "držao za sebe", jedan policijski izvor rekao je za Post da je muškarac možda patio od mentalnog poremećaja.

- Postoje znakovi u stanu koji pokazuju da nije sve bilo u harmoniji, kao da nisu samo odlučili da ostave svoju decu i skoče - rekao je izvor.

Radnik Frenk Musumeci prisetio se trenutka kada je jedan njegov kolega svhvatio da se nešto dogodilo dok je bio na pauzi.

Rekao je da je čuo "bum, poput velikog komada čelika koji udara o zemlju". Onda je čuo klinca kako vrišti: "Mama, mama".

- Pogledao je preko kapije i video dva tela - dodao je radnik.

Jedan komšija je rekao da je glumac slavio rođendan na dan incidenta.

Prijateljica Elona se na Fejsbuku oprostila od glumca i izrazila žaljenje zbog njihove smrti i dece koju su ostavili iza sebe.

Ona se takođe pitala zašto je oduzeo sebi život, opisujući smrt kao "višestruku tragediju za koju nema reči utehe".

1 / 6 Foto: Printscreen/Facebook/Florind Belliu

Još uvek nije potvrđeno da li se radi o ubistvu ili samoubistvu, a policija istražuje sve moguće tragove, uključujući i dvostruko ubistvo.

Par se sa dvoje dece pre četiri meseca preselio u zgradu, a vlasti do sada nisu primile izveštaje o nasilju u porodici.

Beliju je diplomirao na Univerzitetu umetnosti u Tirani, u Albaniji, i nastupao je na televiziji i u pozorištu pre nego što se preselio u SAD, izvestio je EuroNews Albania. Od pre dve godine, radio je na dve knjige i filmskom scenariju za koji se nadao da će predstaviti Netfliksu, navodi se u izveštaju.

Bonus video:

11:17

Zoran Anđelković i Zoran Vitorović o situaciji na Kosovu i Metohiji

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.