AU, DA LI JE REALNO?! Evo koliko je zapravo visok Edi Rama, NEVERICA!
Edi Rama, Foto: Profimedia

BAVIO SE KOŠARKOM

AU, DA LI JE REALNO?! Evo koliko je zapravo visok Edi Rama, NEVERICA!

Rođen 1964. godine u jednoj od najzatvorenjih diktatorskih zemalja u svetu

Objavljeno:

Edi Rama je albanski političar, umetnik, pisac i košarkaš, lider Socijalističke partije Albanije (od 2005), bivši gradonačelnik Tirane, te aktuelni premijer Republike Albanije (od 2013).

Bio je predsednik Albanske asocijacije gradonačelnika i ministar kulture u Vladi Albanije. Poznat je po svojim projektima uklanjanja kioska, proširivanja ulica koje je po njegovom ovlašćenju vršeno preko zemljišta u privatnom posedu kao i uklanjanja nelegalno podignutih objekata sa javnih površina, obala rečice Lana i javnih parkova.

Albanski političar je završio Fakulteta likovnih umetnosti u Parizu, a u politiku je ušao neposredno pre pada komunističkog režima Envera Hodže krajem 80-ih godina.

1 / 5 Foto: Profimedia

Rama je, kako je više puta naglašavao, otkad je na jednoj od najviših pozicija u zemlji, zagovornik ulaska Albanije u Evropsku uniju (EU). Njegova politička orijentacija čvrsto je prozapadna.

Rođen 1964. godine u jednoj od najzatvorenjih diktatorskih zemalja u svetu, od oca vajara i majke lekarke. Rama stalno voli da ponavlja da je EU prvenstveno projekat mira i prosperiteta koji se grade zajedničkim snagama.

Po religioznom opredeljenju, on je katolik i ima dvoje dece sa Matildom Makoci, Gregora i Zaho.

Visok je 2,01m.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.