DŽONSON I DAMA NA ELITNOJ DESTINACIJI! Nalazi se u KOMŠILUKU, kao iz SNOVA je (VIDEO)
Keri i Boris Džonson, Foto: EPA-EFE/Sean Gallup / POOL

PRELEPO!

DŽONSON I DAMA NA ELITNOJ DESTINACIJI! Nalazi se u KOMŠILUKU, kao iz SNOVA je (VIDEO)

Područje sela Jezersko, koje se nalazi u blizini granice sa Austrijom, lokalna turistička zajednica opisuje kao zeleni biser Evrope i popularno je među planinarima, penjačima i brdskim biciklistima

Objavljeno:

Vila Planinka se nalazi u dolini Kokre kod sela Jezersko, tridesetak minuta od Ljubljane. Nudi veganske toaletne potrepštine i vodu iz slavine za koju se kaže da je dobra za srce jer ima najveći sadržaj magnezijuma u ​​Sloveniji. Nijedna od 23 sobe nema električne instalacije u zidovima, WiFi je dostupan samo u lobiju, au sobama se postavlja samo na zahtev.

Hotel ima pet zvezdica i ističe da će gosti tamo „osetiti prirodnu energiju koja blagotvorno utiče na blagostanje” i da će „usporiti i uskladiti svoj ritam sa sopstvenom unutrašnjom ravnotežom”, a sve zahvaljujući četiri energije. tačke koje su otkrivene u dvorištu Planinke pre nekoliko godina veka.

- Bio je jedan od najljubaznijih gostiju koje smo ikada imali i nije imao nikakve posebne zahteve. Bio je oduševljen hranom i pićem. Bili bismo veoma srećni da su svi gosti kao on - rekla je vlasnica hotela Katja Batagelj Telegrafu u subotu uveče nakon odlaska Džonsonovih.

Batagelj je par opisao kao veoma aktivan. Ona je rekla da su pešačili, plivali u lokalnom jezeru i posetili Postojnsku jamu, niz ogromnih prirodnih pećina sa bajkovitim srednjovekovnim zamkom na ulazu. Par je na svoj mali medeni mesec došao bez dece, dvogodišnjeg Vilfa i sedmomesečne Romi. Keri je treća premijerova supruga, venčali su se u maju 2021. godine, ali su ceremoniju proslave održali tek prošlog meseca.

Vila Planinka reklamira banju sa finskom i infracrvenom saunom, kao i razne aktivnosti u okolnim planinama, poput biciklističkih tura i romantičnog večernjeg pešačenja. Hotelski restoran se u svojoj ponudi oslanja na domaće divlje životinje. Tako se na degustacionom meniju od sedam sljedova, koji košta oko 9.000 dinara, nalaze medvjeđi obrazi i medvjeđi pršut. Slovenija ima najveću populaciju medveda u Evropi i tamo se smatra delikatesom.

Područje sela Jezersko, koje se nalazi u blizini granice sa Austrijom, lokalna turistička zajednica opisuje kao zeleni biser Evrope i popularno je među planinarima, penjačima i brdskim biciklistima.

Istovremeno, britanski ministar finansija Nadim Zahavi bio je na godišnjem odmoru, pa se tamošnja vlada našla na udaru kritika zbog ekonomskih poteškoća u Britaniji. Banka Engleske nedavno je prognozirala recesiju od pet četvrtine koja počinje krajem ove godine i inflaciju od 13 odsto, u odnosu na prethodnu procenu od 11 odsto.

Vladina kancelarija je ranije saopštila da će premijer biti u toku sa dešavanjima dok je odsutan.

- Ja sam ministar za poduzetništvo, ovdje sam, u vašem studiju, u odijelu sam, nisam na godišnjem. Apsolutno smo usredotočeni na rješavanje ovog problema. I ministar financija uvijek je dostupan - rekao je za Sky News. Dodaje kako je u redovnom kontaktu s obojicom, da su upućeni u sve i da iako ne zna gdje je Džonson, upravo se čuo sa Zahawijem preko WhatsApp-a.

Boris Džonson
foto: Profimedia

- Torijevci su srušili gospodarstvo, a sad su nestali - komentirala je laburistica Angela Rayner.

Neka prethodna premijerova putovanja bila su kontroverzna.

Prošle godine je započeo odmor u Somersetu baš kada su talibani napredovali ka prestonici Avganistana i morali su da požure nazad u Vestminster. Nekoliko nedelja kasnije, ponovo je bio pod lupom jer je napustio kancelariju da bi sa porodicom otišao na četvorodnevno putovanje. Tada su Britanci i Avganistanci ostali blokirani nakon povlačenja snaga iz Kabula. Tada je vladina kancelarija na čuvenoj adresi Dauning strit broj 10 odbila da premijerovo putovanje opiše kao odmor i insistirala da nastavi da radi.

1 / 7 Foto: Profimedia

Laburisti su kritikovali još jedan Džonsonov praznik 2021. zbog nedostatka transparentnosti. Otišao je u špansku vilu ministra Lorda Goldsmita i stavio besplatan odmor u vili na listu želja ministara, ali je nije upisao u skupštinski registar što bi moglo da zahteva objavljivanje više detalja kao što je vrednost boravka.

Bonus video:

56:37

REDAKCIJA 08.08.2022. 3. DEO

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.