DEVOJKA OSETILA DA JE NEŠTO PIPA U SNU: Onda je ugledala OGROMNU STVAR, šok života
Foto: printscreen Instagram/saakshijaain

DA SE NAJEŽIŠ

DEVOJKA OSETILA DA JE NEŠTO PIPA U SNU: Onda je ugledala OGROMNU STVAR, šok života

Sakaši je ipak bila prijatno iznenađena

Objavljeno:

Influenserka sa Instagram naloga Sakaši Džain je spavala u jednom hotelu na Tajlandu, a onda doživela poprilično bizarno buđenje. Naime, ko god da je bio sa njom je primetio da kroz prozor njene sobe viri ni manje ni više nego surla od slona, pa je počeo da snima ovu devojku kako spava.

Ispostavilo se da je u pitanju slonica koja je stajala ispod i ispipavala teren, da bi u jednom trenutku potapšala Sakakaši. Ona se naglo trgnula iz sna i okrenula se da vidi šta je pipa, samo da bi ugledala deo ogromne životinje na prozoru.

Sakaši je ipak bila prijatno iznenađena, imajući u vidu da su razigrani slonovi glavna atrakcija odmarališta u kojem je odsela. Na jednom od videa na svom kanalu pokazala je i kako iz kreveta hrani verovatno istu tu slonicu bananama.

– Ovo odmaralište u Čijang Maju na Tajlandu ima slonove koji vas bude umesto osoblja sa recepcije ili vaših budilnika. Još bolje je to što možete da hodate, jedete, kupate se i igrate sa njima izbliza. Ovo iskustvo je bilo nešto drugačije – kazala je ona.

– Dakle, sledeći put kada planirate da idete na Tajland, ne zaboravite da u svoje putovanje uključite grad Čiangmai koji je okružen planinama, rekama i slonovima – stoji u tekstu u opisu snimka.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.