BIZARAN SNIMAK IZ CRKVE KRUŽI MREŽAMA: Pop i vernici ubeđeni da se desilo ČUDO, gledajte samo OVO! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Twitter

NEVERICA

BIZARAN SNIMAK IZ CRKVE KRUŽI MREŽAMA: Pop i vernici ubeđeni da se desilo ČUDO, gledajte samo OVO! (VIDEO)

Video je na društvenim mrežama proslavio otac Guljermo Sera, koji je preneo da se čudo odvilo u crkvi Gospe od krunice i da je trajalo otprilike dva sata, od 21 do 23

Objavljeno:

Brojni latinoamerički portali preneli su interesantan snimak iz meksičkog grada Zapotlaneha, u saveznoj državi Halisko. Tamo se, barem po verovanju pojedinih sveštenika, pre desetak dana desilo čudo, i to neposredno nakon što je dovršena misa.

Ukratko, kao što to može da se vidi na snimku, takozvani Presveti oltarski sakrament kao da je ispred okupljenih prodisao, odnosno počeo da kuca u skladu sa otkucajima ljudskog srca.

Video je na društvenim mrežama proslavio otac Guljermo Sera, koji je preneo da se čudo odvilo u crkvi Gospe od krunice i da je trajalo otprilike dva sata, od 21 do 23.

Liturgiju je tog dana predvodio argentinski sveštenik Karlos Span, koji je kazao, kako je hostija ispred njegovih očiju “oponašala kretnje sistole i dijastole”, odnosno “kucala poput srca u savršenom ritmu ljudskog bića”.

Span je priči dodao da nije na tome stalo, kao i da se identičan fenomen ponovio i sa ženom koja se pričestila.

Prema njegovom svedočenju, hostija u njenim ustima takođe je krenula da kuca, a za video je kazao kako “može biti od velike pomoći ljudima koji sumnjaju u euharistiju”.

Nadbiskupija Gvadalahare zasad se nije oglasila po pitanju snimka.

– Presveti Oltarski Sakrament posvećena je hostija koju slavimo kao hranu za dušu, a u kojoj su sadržane sve Božje milosti i po kojoj postajemo jedno sa Bogom. Zapravo, najbolje ćemo razumeti što je to Presveti Oltarski Sakrament ako ga posmatramo kao živog Isusa Hrista koji već 2.000 godina boravi na zemlji. To je kao komadić neba na zemlji – pojašnjava se u članku na Glasu koncila.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.