MLADIĆ IZ SJENICE (24) NIJE IZDRŽAO: Belmir preminuo nakon STRAVIČNE NESREĆE u Štutgartu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

tragedija

MLADIĆ IZ SJENICE (24) NIJE IZDRŽAO: Belmir preminuo nakon STRAVIČNE NESREĆE u Štutgartu!

Kombi, u kojem je bilo šestoro putnika, iz nepoznatih razloga se prevrnuo i ostao na krovu

Objavljeno:

U petak popodne došlo je do teške saobraćajne nesreće kod Štutgarta, u kojoj je povređeno nekoliko ljudi. Posle nekoliko dana borbe u bolnici, povredama je podlegao mladić iz Sjenice.

Kako prenosi Sandžak danas, Belmin Musić (24) preminuo je u bolnici nakon tri dana borbe koju su nemački lekari vodili za njegov život.

Do nesreće je došlo u petak popodne na putu B10 u blizini Korntal-Minhingena, malo pre izlaza na A81, kada je kombi u kojem je bilo šestoro ljudi izleteo sa kolovoza pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima.

Za volanom Mercedesa Vito bio je 45-godišnji vozač, prenose nemački mediji.

Nemačka policija je saopštila da je vozilo dolazilo iz Šviberdingena i želelo da skrene na A81 prema Hajlbronu. Kombi u kojem je bilo šestoro putnika od 18 do 45 godina prevrnuo se i ostao na krovu.

Četiri osobe uspele su da se oslobode uz pomoć hitne pomoći, dvojica muškaraca ostala su zarobljena na leđima s teškim povredama i spasili su ih vatrogasci. Samo je Belmin Musić iz Sjenice tada spasilačkim helikopterom prebačen u najbližu bolnicu, dok su hitnim vozilima ostalih pet osoba prebačene na stacionarno lečenje.

Nažalost, posle tri dana borbe, mladić iz Sjenice je podlegao povredama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.