"ŠTA JE SA MOJIM ŽIVOTOM?": Devojčica (12) ZAPALILA ceo svet svojim govorom o ABORTUSU, slušajte SAMO OVO! (VIDEO)
Foto: Prinscreen/Youtube/ Guardian News

održala je lekciju

"ŠTA JE SA MOJIM ŽIVOTOM?": Devojčica (12) ZAPALILA ceo svet svojim govorom o ABORTUSU, slušajte SAMO OVO! (VIDEO)

Govor devojčice tokom javne rasprave protiv zakona koji bi zabranio postupak prekida trudnoće u skoro svim slučajevima postao je viralan

Objavljeno:

Strastvena molba 12-godišnje devojčice postala je viralna nakon što je održala govor pred republikanskim poslanicima Zapadne Virdžinije tokom javne rasprave za predlog zakona o abortusu koji bi zabranio proceduru u skoro svim slučajevima.

Prošle sedmice je Adison Gardner iz srednje školu u Kenovi, bila jedna od ljudi koji su govorili protiv usvajanja ovog zakona.

Obraćajući se delegatima, devojčica je imala samo 45 sekundi da iznese svoje mišljenje.

- Moje obrazovanje mi je veoma važno i planiram da radim velike stvari u životu. Ako čovek odluči da sam ja objekat i čini mi neopisive i tragične stvari, da li ja, dete, treba da nosim i rodim još jedno dete? - upitala je devojčica.

Potom je dodala: "Da li treba svoje telo da izlažem fizičkoj traumi trudnoće? Da li treba da trpim mentalne posledice, kao dete, koje nije imalo uticaja na ono što se radi sa mojim telom? Neki ovde kažu da su za život. Šta je sa mojim životom? Zar ti moj život nije važan?"

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.