NESVAKIDAŠNJE HAPŠENJE DILERA: Reakcija PSA će vas NASMEJATI DO SUZA (VIDEO)
Pas i dileri, Foto: printscreen Twitter/@jornalodia

urnebesno

NESVAKIDAŠNJE HAPŠENJE DILERA: Reakcija PSA će vas NASMEJATI DO SUZA (VIDEO)

"Opasan" rotvajler je proglašen najbeskorisnijim čuvarom

Objavljeno:

Policajci odeljenja za narkotike brazilske države Sao Paulo u četvrtak su uhapsili trojicu muškaraca na ranču u Hortolandiji, a snimak racije ubrzo je postao virlalan.

Uhapšeni se vide se kako leže licem prema dole na podu s rukama vezanim lisicama na leđima. No i masivni rotvajler ove bande takođe je odlučio da se preda i baci pokraj trojice osumnjičenih.

Policajci su zaplenili 1.176 komada cigli sa 1,1 tonom marihuane. Prema policiji za narkotike, droga je dopremljena u kuću u Hortolandiji iz Kampo Grandea, država Mato Groso do Sul, ali policija je nadzirala imanje i upala kad je stigla isporuka.

Policajci veruju da je droga bila namenjena za prodaju u i oko Kampinasa, država Sao Paulo. Muškarci, od kojih je jedan vlasnik kuće, odvedeni su u sedište policije za narkotike u obližnjoj Amerikani.

Pas je ostao kod vlasnice zemljišta oko kuće, za koju policija kaže da nije upletena u trgovinu drogom. Policajci su najavili da će se vratiti kako bi proverili rotvajlera i još dva psa da vide treba li pozvati službu za zaštitu životinja.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.