ODVELA DECU KOD BAKE I DEKE, PA IH BACILA SA TERASE: Isplivali detalji neviđene TRAGEDIJE, preminula DEVOJČICA (3)!
Zgrada, Foto: Printscreen / Twitter / Društvene mreže

HOROR

ODVELA DECU KOD BAKE I DEKE, PA IH BACILA SA TERASE: Isplivali detalji neviđene TRAGEDIJE, preminula DEVOJČICA (3)!

Devojčica stara tri godine u bolnici je podlegla povredama, majka je u komi, a samo pukom srećom jednogodišnja devojčica nije zadobila teške telesne povrede

Objavljeno: 16:54h

Čitava Nemačka je u šoku nakon što je u Zarbrikenu majka sinoć bacila svoju decu, starosti od jedne i tri godine, sa prvog sprata zgrade, a potom i sama skočila.

Devojčica stara tri godine u bolnici je podlegla povredama, majka je u komi, a samo pukom srećom jednogodišnja devojčica nije zadobila teške telesne povrede.

Iz policije je saopšteno da se vodi istraga za ubistvo i pokušaj ubistva protiv majke (38), koja još nije mogla da bude saslušana zbog teškog zdravstvenog stanja. Očekuje se da bude prebačena na dalje lečenje u bolnicu u Hamburgu.

- Trogodišnja devojčica je podlegla povredama. Samo pukom srećom njena mlađa sestra nije zadobila ozbiljne povrede. Izgleda da je malena imala anđela čuvara - rekao je portparol policije.

On je istakao da je poziv policiji stigao u četvrtak oko 21 sat.

- Poziv je stigao iz kuće i čulo se kako žena i deca vrište. Dok je taj poziv bio u toku stigao je poziv od rođaka porodice da je došlo do pada sa terase - rekao je portparol.

1 / 5 Foto: Profimedia

On navodi da su otac devojčica i drugi rođaci verovatno bili u stanu kada se tragedija dogodila. Stan inače pripada roditeljima majke.

Motiv za ovu tragediju još nije poznat.

- Istragom bi trebalo da bude ustanovljeno da li je majka bila duševni bolesnik, i da li je to bilo okidač - rekao je portparol i istakao da je u pitanju porodica nemačkih državljana.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.