NESTALI PRIJATELJI MLADIĆA KOJI JE TRAGIČNO STRADAO U GRČKOJ? Imaju KLJUČNE odgovore, a nema im ni TRAGA NI GLASA!
Džek Fenton, Foto: Printscreen/Facebook

ŠOOK!

NESTALI PRIJATELJI MLADIĆA KOJI JE TRAGIČNO STRADAO U GRČKOJ? Imaju KLJUČNE odgovore, a nema im ni TRAGA NI GLASA!

Grčki mediji prenose da, uprkos brojnim pozivima, koji su upućeni prijateljima stradalog mladića, niko od njih nije dao iskaz

Objavljeno: 10:53h

Prijatelji Džeka Fentona (22), Britanca koji je tragično stradao u ponedeljak u Grčkoj, kada su ga iskasapile elise helikoptera, navodno se ne javljaju istražnim organima, koji pokušavaju da ustanove kako je došlo do tragedije.

Za sada nije poznato zašto je mladić izašao iz helikoptera u trenutku dok su motori još radili, a istraga vodi u više pravaca. Međutim, oni koji bi trebalo da daju ključne odgovore navodno se ne javljaju vlastima.

Grčki mediji prenose da, uprkos brojnim pozivima, koji su upućeni prijateljima stradalog mladića, niko od njih nije dao iskaz.

Kako prenosi ERT, članovi Komiteta za istragu nesreća i bezbednost letenja, koji su preduzeli istragu žale se da, uprkos velikim naporima koje su uložili, nisu uspeli da stupe u kontakt sa očevicima tragedije.

Džek Fenton
Džek Fentonfoto: Printscreen/Facebook

Tvrde da je upućeno više desetina poziva na njihove mobilne brojeve, da su ostavljali poruke i u govornoj pošti apelujući da daju izjavu o tragediji, ali se niko nije oglasio.

Podsetimo, Fenton se sa prijateljima i rođacima vraćao sa Mikonosa u Atinu, nakon čega je trebalo svi privatnim avionom da otputuju u Englesku.

Međutim, iz još uvek neutvrđenog razloga, Džek je napustio letelicu dok su propeleri još vrteli, elise su ga povukle i ubile.

Džek Fenton
Džek Fentonfoto: Printscreen/Facebook

Istraga bi trebalo da ustanovi zašto je izašao iz letelice dok su motori još radili. Jedna od verzija je bila da je pokušavao da napravi selfi, što je njegova porodica demantovala. Druga je bila da je pričao telefonom, a sada se istražuje da li je mladić zaboravio telefon u letelici, pa je krenuo nazad ka helikopteru da bi ga uzeo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.