CENTAR ZA SOCIJALNI RAD MAJCI UZEO DETE, A ONDA JE SAZNALA DA JE MRTVO: Ubila ga je OVA ŽENA!
Laura i beba, Foto: Facebook

HOROR

CENTAR ZA SOCIJALNI RAD MAJCI UZEO DETE, A ONDA JE SAZNALA DA JE MRTVO: Ubila ga je OVA ŽENA!

Prvo je ličilo na nesreću, ali se ispostavilo da je dečak ubijen

Objavljeno:

Laura Korkil iz Velike Britanije i dalje ne može da veruje da više nema njenog sina, kojeg je ubila žena koja je htela da ga usvoji.

Laura je u decembru 2019. godine rodila dečaka, Lejlanda Džejmsa Korkila, ali dete su joj radnici Centra za socijalni rad uzeli posle 48 sati, jer su smatrali da neće moći adekvatno da se brine o njemu zbog komplikovane porodične isotrije.

Iako je pokušavala da povrati dete, vlasti joj to nisu dozvolile. Mališan smešten u dom Laure Kastl i njenog partnera, a samo nekoliko dana nakon svog prvog rođendana preminuo je u bolnici gde je završio nakon što je kod kuće zadobio teške povrede prilikom pada.

Prvo je ličilo na nesreću, ali se ispostavilo da je dečak ubijen, a žena koja je htela da ga usvoji, nedavno je proglašena krivom za njegovo ubistvo.

Laura
foto: Facebook

Majka kaže da su je jednog dana u januaru 2021. samo obavestili da je njen sin povređen.

- Obavestili su me da je moj sin smešten u bolnicu, nakon što je navodno pao sa sofe - priseća se Korkil najgoreg dana u svom životu.

Međutim, nisu hteli da joj otkriju gde je tačno smešten. Kada je saznala, već je bilo prekasno.

- Kada sam stigla u bolnicu, on je već bi mrtav. Zaledila sam se od šoka... Na kraju sam došla do sobe u kojoj je ležao, želela sam samo da ga zagrlim ali nisu hteli da mi dozvole - priča biološka majka dečaka.

Žena, koju je Centar za socijalni rad odredio da bude staratelj mališanu je prvo tvrdila da je dečak zadobio povrede prilikom pada. Potom je priznala da ga je drmusala jer nije hteo da prestane da plače.

Prilikom istrage otkrivene su poruke koje je razmenjivala sa suprugom, u kojim se vidi da su o dečaku pisali da je "vreća g*****".

Laura Kastl osuđena je u maju za ubistvo i zlostavljanje dece.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.