HISTERIJA NA INSTAGRAMU!Ronilac snimao ajkulu, a onda se desilo ovo: MNOGI SU ZGROŽENI
Printscreen/Instagram, Foto: Printscreen Instagram

PODVODNI SVET

HISTERIJA NA INSTAGRAMU!Ronilac snimao ajkulu, a onda se desilo ovo: MNOGI SU ZGROŽENI

Snimak na Instagram-u je sakupio više od 6.700 lajkova

Objavljeno: 15:25h

Korisnike Instagrama ovaj video ostavio je ostavio zgrožene znog velike bele ajkule koja je obavila nuždu ispred ronioca!

Ronilac je podelio urnebesni trenutak kada je velika bela ajkula obavila veliku nuždu pored njega dok je snimao svojom podvodnom kamerom. U snimku od tri sekunde, koji je emitovan u dokumentarcu "Discovery Channel-a", ronilac je ostao sa licem punim fekalija od velike bele ajkule. Vidi se kako ajkula pliva u blizini ronioca, ispuštajući fekalije što je upravo ono čemu su se nadali dr Čarli Havenirs i njegov tim biologa koji su pokušali da uzmu uzorak izmeta džinovske ajkule.

Naučnici su želeli da pomognu u otkrivanju kako je velika bela mogla biti odgovorna za napola pojedenu malu ajkulu pronađenu u Južnoj Australiji. Snimak je kasnije deljen na Instagram-u, sakupivši više od 6.700 lajkova, uz natpis: "A ovo... je fekalni tornado bele ajkule. Nauka!⁣⁣⁣"

Ljudi su histerisali u komentarima zbog snimka dok su neki bili šokirani veličinom izmeta zveri. Jedan korisnik je rekao: "Taman kada pomislite da ste sve videli.., desi se ovo". Drugi je prokomentarisao: "Ako te bela ajkula ikada pojede, tako ćeš izaći", "S obzirom da se čini da se radi o muškoj ajkuli, fotograf je verovatno srećan što je ovo bio samo izmet", "Oh, pomislio sam na trenutak da je upalio turbo pojačivače".

Velike bele ajkule su mesožderi i mogu narasti do oko 6 metara. Njihova ishrana se uglavnom sastoji od foka, morskih lavova, delfina i riba.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.