UBIO ŽENU SAMO NEKOLIKO SATI NAKON NJIHOVOG VENČANJA: Od onoga što je uradio sa TELOM će vam se ZGROZITI ŽIVOT!
Tomas i Daun, Foto: Printscreen/Facebook

HOROR

UBIO ŽENU SAMO NEKOLIKO SATI NAKON NJIHOVOG VENČANJA: Od onoga što je uradio sa TELOM će vam se ZGROZITI ŽIVOT!

On priznaje ubistvo iz nehata, ali negira ubistvo

Objavljeno:

Muž optužen za ubistvo svoje nove žene nekoliko sati nakon njihovog venčanja sakrio je telo u orman pre nego što joj je slomio kosti da bi ga stavio u kofer, saopštio je sud.

Tomas Nat (45) ubio je Daun Voker (52) 27. oktobra prošle godine. Njeno telo je pronađeno bačeno u žbunje iza njihove kuće u Zapadnom Jorkširu četiri dana kasnije.

Porotnicima su prikazani snimci CCTV-a na kojima Nat izvlači veliki kofer iz zadnjeg dela svoje kuće u Lajklifu, blizu Halifaksa, baš u trenutku kada policajac stiže da prati njegov izveštaj o nestanku.

Šef suda u Bredfordu pozvao je policiju 31. oktobra rekavši im da mu je žena nestala i da je, kako je tužilac rekao, pokrenuo potragu u „užasnoj šaradi“.

Nat se kasnije predao policiji, rekavši policajcima da je njegova nova žena naišla na njega 'nasilno vrišteći' nakon što su se vratili sa dvodnevnog medenog meseca u karavanu u naselju blizu Skegnesa.

On priznaje ubistvo iz nehata, ali negira ubistvo.

Daun i Tomas
Daun i Tomasfoto: Printscreen/Facebook

Alistair MacDonald KC je rekao da je tužilaštvo tvrdilo da je Nat otišao sam u Skegnes, nakon što je ubio svoju ženu u njihovoj bračnoj noći ili dan posle, i ostavio njeno telo u kući.

Rekao je: „Znao je da je mrtva, dobro je znao gde je Donino telo i da ju je snažno udario u lice i ugušio do smrti.“ I rekao je porotnicima kako je Nat uložio 'znatan napor' da spakuje telo svoje žene u kofer, slomivši joj jednu nogu i neka rebra zbog posledica ukočenosti.

Tužilac je rekao porotnicima da je Nat rekao policajcima koji su intervjuisali kako je stavio ruku oko vrata gospođe Voker kada je ona naletela na njega 30. oktobra.

Gospodin Mekdonald je rekao da je, prema Natovom izveštaju: „Sve se dogodilo veoma brzo, a njeno telo je palo na njega i ona je pala i možda udarila glavom o betonski pod.“

On je nastavio: „Rekao je da je nije zadavio u besu, već je to učinio u pokušaju da je obuzda i pritom joj je šaputao kako bi pokušao da je smiri. Govorio joj je da je voli, a uopšte nije imao nameru da je povredi ili ubije.

“Porotnici su čuli da je gospođa Voker rekla bivšem Natovom partneru da ju je „pakleno uplašio“.

Daun i Tomas
Daun i Tomasfoto: Printscreen/Facebook

Gospodin Mekdonald im je rekao da je Kimberli Olkok, koja je bila u vezi sa Natom 10 godina, rekla da je „postao lik Džekila i Hajda“ i da je pokušala da upozori gospođu Voker.

Pregledajući priču gospođe Olkok, tužilac je rekao: „Mogao je da bude veoma ljubazan i prijatan, ali kada bi izgubio živce, poludeo bi.

„Kada bi se to desilo, on bi postao toliko fokusiran na svoj bes da mu ništa ne bi moglo doći do njega i ništa ga ne bi smirilo.“

Gospodin Mekdonald je opisao niz nasilnih napada koje je gđa Olkok navodno izvršio na nju i kako je rekla da je osuđen za napad na nju 2015.

Rekao je: „Gospođa Olkok je savetovala Daun da bude oprezna, a Daun je odgovorila sledećeg dana rekavši da ju je optuženi uplašio.“

Suđenje se nastavlja.

(Espreso/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.