"ODSEKAO SAM MU PARČE MESA SA BUTA I SKUVAO": Kanibal Vladimir opisao trenutak kada je prvi put pojeo LJUDSKO MESO!
Vladimir Nikolajevič Nikolajev, Foto: Russian Federal Police

HOROR

"ODSEKAO SAM MU PARČE MESA SA BUTA I SKUVAO": Kanibal Vladimir opisao trenutak kada je prvi put pojeo LJUDSKO MESO!

Vladimir Nikolajevič Nikolajev (63) osuđen je na smrtnu kaznu zbog dva ubistva 1997. godine, a presuda je poništena kada je smrtna kazna ukinuta u Rusiji 1999. godine

Objavljeno:

Ruski osuđenik, poznat pod nadimkom "kanibal Vladimir" opisao je jeziv trenutak kada je prvi put pojeo ljudsko meso nakon što je tokom sukoba u pijanom stanju ubio muškarca.

Vladimir Nikolajevič Nikolajev (63) osuđen je na smrtnu kaznu zbog dva ubistva 1997. godine, a presuda je poništena kada je smrtna kazna ukinuta u Rusiji 1999. godine.

Govoreći iza rešetaka zloglasnog zatvora K-6, u koji je prebačen na služenje doživotne kazne 2011, Nikolajev je rekao kako ranije nije imao nameru da pojede svoju prvu žrtvu, već je to odlučio dok je raskomadao njegov leš.

Upozorenje: Sledeći sadržaj mogao bi da bude uznemirujući za neke!

- Vraćao sam se kući sa žurke malo pijan. Pored ulaza u moju zgradu jedan muškarac, takođe pijan, pitao me je da li imam upaljač. Počeli smo da se svađamo i ušli u tuču. On je udario mene, ja sam njega, i na kraju je bio mrtav - rekao je Nikolajev.

Nikolajev, koji je zbog užasnih zločina dobio nadimak "kanibal Vladimir", opisao je šta se zatim desilo.

- Šta je trebalo da radim? Odvukao sam ga u kupatilo, svukao ga i počeo da ga sečem - rekao je on, prenosi Mirror.

Nakon što je opisao kako mu je isekao glavu, ruke i noge, rekao je da je rešio "da ga proba".

- Odsekao sam mu parče mesa sa buta i skuvao. Probao sam, nije mi se svidelo, pa sam ga isekao i ispržio u tiganju - opisao je Vladimir.

Međutim, užasima ovde nije bio kraj, jer je Vladimir naterao svog poznanika i njegovu decu da probaju ljudsko meso protiv svoje volje.

- Odneo ga je kući i dao svojoj ženi, ona ga je napravila knedle od njih, probala ih sama, a nahranila je i svoju decu - rekao je on.

Ovaj 63-godišnjak je čitav svoj odrasli život bio u institucijama i van njih, a u Rusiji je opisan kao "antisocijalna ličnost" sa psihopatskim sklonostima, navodi se na jednom ruskom vebsajtu o ubistvima.

Takođe je bio zavisan od alkohola, a veruje se da je prodao oko 5 kilograma ljudskog mesa kao kengurovo meso na otvorenoj pijaci i da je koristio gotovinu za kupovinu pića.

Nikolajev je na kraju otkriven nakon što je žena koja je napravila knedle sa mesom posumnjala zbog čudnog ukusa i odnela ga lekaru na testiranje.

Lekar je u mlevenom mesu pronašao tragove ljudske krvi i pozvao je policiju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.