HOROR! OTAC BRUTALNO UBIO ROĐENU ĆERKU: Dva puta je pregazio automobilom, razlog će vas ŠOKIRATI - MONSTRUM!
Loren, Foto: Twitter/@NEWSONE14898745

užas

HOROR! OTAC BRUTALNO UBIO ROĐENU ĆERKU: Dva puta je pregazio automobilom, razlog će vas ŠOKIRATI - MONSTRUM!

Istraga je pokazala da je Loren zadobila kobne povrede glave, trupa, ruku i nogu

Objavljeno: 13:39h

Najdžel Malt (44) je usmrtio svoju ćerku Loren Malt (19) tako što je dva puta zaredom prešao automobilom preko nje ispred njihove porodične kuće, jer je bio besan zbog svađe sa njom i njenom majkom.

Najdžel je kobne večeri došao ispred kuće i pozvao Loren da izađe ispred zajedno sa svojim dečkom. Nakon kraće rasprave počeo je da preti njenom momku pajserom. Zatim je ušao u automobil i počeo da je juri kako bi je udario. Devojka je pala na ulicu nakon prvog udarca, ali se njen otac nije na tome zaustavio. Ponovo je preko nje prešao vozilom.

Potom je izašao iz kola i njeno telo stavio na suvozačko sedište i odvezao je u bolnicu u Kings Linu u kojoj je konstatovano da je preminula, piše Miror.

Istraga je pokazala da je Loren zadobila kobne povrede glave, trupa, ruku i nogu.

Loren
Loren foto: Facebook/Lauren Malt

Šta je prethodilo zločinu?

Inače, Najdžel je bio u lošim odnosima sa Loreninom majkom od koje je razveden, a pored nje oni su imali još dvoje dece - Loreninog brata i sestru.

Par sati pre ubistva, iznenada se pojavio se u prodavnici u kojoj radi njegova bivša žena. Kako je tamo nije našao, došao je ispred kuće u kojoj su nekada zajedno živeli.

Počeo je da je zove na telefoni ukupno joj je uputio 19 poziva, ali se ona nije javljala. Na kraju joj je kucao i na vrata, ali ni njih nije želela da otvori.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Sky News

Zatim je pozvao svoju ćerku, koja mu se javila nakon tri propuštena poziva i pristala da izađe ispred kuće. Nekoliko minuta kasnije, bila je mrtva.

Rejdžel negira ubistvo ćerke i tvrdi da je to bila nesreća, ali ga je porota proglasila krivim nakon suđenja.

Inače, ovo nije prvi put da se on nasilno ponaša. Karen Malt, majka nastradale prijavila ga je policiji u aprilu 2021. zbog napada. Rejdžel je je tada uhapšen, ali je nekoliko dana kasnije pušten na slobodu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.