HOROR, DEVOJČICA (14) POGINULA U STRAVIČNOM INCIDENTU U ZABAVNOM PARKU: Ne pamti se ovakva TRAGEDIJA!
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen

STRAVA I UŽAS

HOROR, DEVOJČICA (14) POGINULA U STRAVIČNOM INCIDENTU U ZABAVNOM PARKU: Ne pamti se ovakva TRAGEDIJA!

Trinaestogodišnji dečak je takođe zadobio povrede jedne ruke u nesreći, a njegovi roditelji su obavešteni, saopštila je policija

Objavljeno: 10:39h

14-godišnja devojčica poginula je u horor incidentu u zabavnom parku u Danskoj, saopštila je policija.

Tragedija se dogodila danas popodne kada je zadnji deo 82 stope visokog rolerkostera u parku "Tivoli Friheden" u gradu Arhusu sišao sa šina.

„Dva zadnja sedišta“ u vožnji „Kobra“ visila su „ispod vagona“, rekao je lokalnim medijima menadžer Henrik Ragborg Olsen.

Policija je pozvana na lice mesta u 12.50 po lokalnom vremenu nakon što se nekoliko ljudi zaglavilo u vožnji, ali još uvek nije jasno šta je pošlo po zlu.

Tri osobe su odmah prebačene u bolnicu, a ubrzo je potvrđeno da je devojčica umrla.

1 / 6 Foto: RINA

Trinaestogodišnji dečak je takođe zadobio povrede jedne ruke u nesreći, a njegovi roditelji su obavešteni, saopštila je policija.

Još uvek nije poznata težina njihovih povreda. Nakon incidenta, svi gosti su evakuisani, a park je zatvoren do kraja dana, dodala je policija.

U saopštenju na Fejsbuk stranici "Tivoli Friheden" stoji: „Nesreća se dogodila dok je staza bila u funkciji i zadnji vagon se odlomio. Dve osobe su povređene. Njihovo stanje je trenutno nepoznato. Park je odmah evakuisan za posetioce i ostaće zatvoren do daljnjeg. Okupili smo goste koji su u srodstvu sa povređenima – i one koji su sedeli u vozu – i nudimo psihološku pomoć onima kojima je potrebna. Uzrok nesreće još nije utvrđen, ali je zatražena tehnička pomoć stručnjaka. Iz poštovanja prema povređenima, ohrabrujemo naše goste da ne dele slike koje su možda snimljene u vezi sa nesrećom.“

(Espreso/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.