PERNATI KLEPTOMAN MAZNUO ČIPSEVE IZ RADNJE! Pogledajte KAKO je uhvaćen u AKCIJI, nije mogao da ZBRIŠE! (FOTO)
Galeb, Foto: Printscreen/Youtube/The Wandering Dog

lopov

PERNATI KLEPTOMAN MAZNUO ČIPSEVE IZ RADNJE! Pogledajte KAKO je uhvaćen u AKCIJI, nije mogao da ZBRIŠE! (FOTO)

Mozak pljačke je od tada dobio nadimak Stiven, i on je ugurao slane čipseve ali su iz prodavnice oterale radnice Mari i Deniz

Objavljeno:

Odvažni galeb uhvaćen je u pljački decenije nakon što je u Heron Foods-u ukrao 18 kesa čipsa i malo kolača.

Ptica je preuzela lanac prodavnice u malo akcije bird on bird, iako je galeb pobegao sa ogromnom vrećom gotovih slanih čipsa bez mnogo borbe.

Kamera kompanije Heron Foods snimila je hrabru pticu koja juri, ali ne i za crve, jer bi on radije pojeo čips, od kojih je pohlepni galeb uspeo da pokupi prilično povoljnu cenu.

Lanac sa sedištem u Severnom Jorkširu uhvatio je pernatog kleptomana kako žvaće mnogo paketića, a jedan član osoblja je pokušao da otera pticu.

Mozak pljačke je od tada dobio nadimak Stiven, i on je ugurao slane čipseve ali su iz prodavnice oterale radnice Mari i Deniz.

Osoblje kompanije Heron Foods tvrdi da je galeb bio u prodavnici tri dana zaredom, a menadžerka Džuli Skorer tvrdi da ptica uskače „kad god je peckala“.

Džuli (53) , je rekla: „Već je bio dva puta tog dana i uradio je potpuno isto, tako da je tog dana imao tri višestruka pakovanja čipsa. Kada napravim zalihu i vidim da je pala, znam da će biti zato što galeba Stefana“.

Nastavila je: „Od tada je bio svaki dan i koštao nas je oko 10 funti na zalihama do sada. Sledećeg dana smo premestili hrpu čipsa na neko drugo mesto u radnji, a on je ušao i pogledao okolo, misleći: 'Gde' jesu li otišli?'.

1 / 7 Foto: Printscreen/Youtube/The Wandering Dog

„Tako je otišao do štanda Vorburtona i izašao sa pakovanjem lepinja. Danas je dobio hranljivu pločicu, ali od tada nije bio unutra, pa mora da se zadovolji sa njom.“

Džuli je tada galeba označila kao "mali busen" i rekla da je bio "stalni posao brinuti o njemu tokom čitavog dana", preneo je Miror.

Čini se da je upravnica prodavnice zauzela tvrdu liniju protiv prikrivenog Stivena, upozoravajući da će ona „možda morati da uzme vodeni pištolj“ da bi se odbranila od njegovih pljački.

Bonus video:

02:52

ZA NASILNIČKU VOŽNJU ĆE SE TRAJNO ODUZIMATI VOZILO? Okanović o predloženoj odredbi, evo kako stati na put BAHATIM vozačima

(Espreso/Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.