KRVOLOČNI PITBULOVI RASTRGLI ŽENU: Da TUGA bude još VEĆA, nedavno je doživela STRAVIČNU TRAGEDIJU, HOROR!
Pitbul, Foto: Profimedia

UŽAS

KRVOLOČNI PITBULOVI RASTRGLI ŽENU: Da TUGA bude još VEĆA, nedavno je doživela STRAVIČNU TRAGEDIJU, HOROR!

Još uvek nisu podignute optužnice, a istraga je u toku kako bi se identifikovali vlasnici kućnih ljubimaca, saopšteno je u petak

Objavljeno: 08:32h

Jednu Amerikanku su usmrtila dva pitbula ubrzo nakon što ju je majka upozorila da prestane da mazi pse na ulici, prenosi Miror pisanje lokalnih medija.

Trena Pid (46) je glasno zapomagala nakon što je u četvrtak ujutro nakon što je prišla psima ispred svoje kuće u Grinsboru u Severnoj Karolini. Jedna komšinica je rekla operateru Hitne pomoći da je bio mrak i da su samo mogli da čuju vikanje, dok su psi kidisali, izvestila je televizja WGHP.

Trenina majka, Helena Haris, izrazila je zabrinutost zbog pitbulova dva dana ranije.

– Razumem da to nije bilo namerno, ali upravo sam razgovarala sa svojom ćerkom u utorak i rekla sam joj da treba da izbaciš te pse – kazala je ona.

Jedan od Treninih sinova je navodno spavao u vreme napada i probudio se uz saznanje da mu je majka mrtva. Policija je upucala jednog od pasa, a drugog drži služba za životinje okruga Gilford.

Još uvek nisu podignute optužnice, a istraga je u toku kako bi se identifikovali vlasnici kućnih ljubimaca, saopšteno je u petak.

1 / 7 Foto: Profimedia

Da tragedija bude još veća Trena je nedavno izgubila dva sina u saobraćajnim nesrećama u razmaku od dve godine. Stranicu za prikupljanje pomoći na sajtu GoFundMe pokrenula je njena ćerka koja joj je odala počast.

– Rano jutros, tragično sa izgubila moju mamu u brutalnom napadu pasa. Moja mama je oduvek bila pravi primer snage, ljubavi i odlučnosti. Moja braća i sestre, baka, porodica i ja smo slomljenog srca zbog njene iznenadne smrti. Ona je izdržala i prevazišla toliko toga, a nedavno je izgubila dva sina u razmaku od dve godine, obojicu u tragičnoj saobraćajnoj nesreći. U skladu sa svojom verom, uvek je imala osmeh na licu koji je mogao da obasja svaku sobu, volela je da se smeje, kuva, uživa u životu i imala je zlatno srce – napisala je Vejneša Pid na humanitarnoj stranici koja je prikupila skoro 18 hiljada dolara za sahranu i pomoć porodici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.