OMILJENE DESTINACIJE BOGATIH: Na ova mesta idu POZNATI NA ODMOR, krenuće vam VODA NA USTA čim ih vidite! (FOTO)
More, Foto: Filip Plavčić

ODUŠEVIĆE VAS

OMILJENE DESTINACIJE BOGATIH: Na ova mesta idu POZNATI NA ODMOR, krenuće vam VODA NA USTA čim ih vidite! (FOTO)

Životni stil bogatih i slavnih uključuje fantastične odmore

Objavljeno:

Jedna od privilegija koju donose slava i novac je između ostalog i odmor na nekim od najekskluzivnijih destinacija na planeti.

Imati "debeo" bankovni račun i dobro poznato ime znači da možete pobeći na egzotične lokacije za koje većina ljudi nije ni čula, i da se razmazite u nekim od najboljih odmarališta na svetu.

Razbacana po celom svetu, vrhunska mesta za odmor elite mogu se pohvaliti nekim od najlepših pejzaža. Oni su takođe dom ekskluzivnih restorana i mesta za zabavu, izolovanih i privatnih plaža i lokacija za snimanje filmskih hitova.

Destinacije za odmor bogatih i slavnih imaju tendenciju da liče na tropske ostrvske oaze, ali mogu biti i sušta suprotnost. Sent Moric u Švajcarskoj je jedan takav primer. Jedna od najcenjenijih skijaških destinacija na planeti omiljena je kod bogatih i slavnih koji često odmaraju ovde, mada se neretko koristi i kao lokacija za snimanje holivudskih filmova, poput onih o Džejmsu Bondu.

Verovatno najpoznatija brazilska plaža, Kopakabana je definitivno mesto za odlazak na odmor, ako je vaš cilj da uočite slavnu ličnost ili dve. Među licima koja su viđena u poseti hotelu Kopakabana Palas, koji je jedan od najraskošnijih na svetu, su Majli Sajrus, Tom Kruz i pokojna princeza Dajana.

Ostrvo Neker, Britanska Devičanska Ostrva

Ostrvo Neker je u vlasništvu milijardera Ričarda Brensona, koje vredi oko 5,1 milijardu dolara. Jedno od 60 ostrva na Britanskim Devičanskim ostrvima, Neker je zaista destinacija za bogate.

Brenson je svoje ostrvo pretvorio u sveobuhvatno odmaralište. Kejt Mos je ovde provela svoj 40. rođendan, a tu je i suosnivač Gugla Lari Pejdž organizovao svoju svadbu.

Možete rezervisati sobu u ovom izolovanom raju po super početnoj ceni od 5.000 dolara. Ako želite da iznajmite celo ostrvo, koštaće vas 80.000 dolara po noći.

Jezero Komo, Italija

Poznato po tome što je dom Džordža i Amal Kluni, jezero Komo je 2014. godine osvojilo titulu najlepšeg jezera na svetu. Klunijevi provode otprilike četiri meseca godišnje u svojoj vili od 10 miliona dolara pored jezera, Vili Oleandra.

Dani ovde se obično provode šetnjom po šarenim selima na padinama, upoznavanjem lokalne kulture i učestvujući u aktivnostima kao što su vožnja čamcem i golf.

Hemptons, SAD

Dom plaža sa belim peskom, vrhunskih restorana i barova, luksuznih odmarališta i dizajnerskih butika, Hemptons je jedno od najboljih igrališta bogatih i slavnih u Sjedinjenim Državama. Destinacija Istočne obale pruža opuštajući beg od užurbanog Njujorka i jedna je od najpopularnijih lokacija za letnji odmor. Ako ikada budete u Hemptonsu, možda ćete naići na Bijonse i Džej-Zija, Klintonove, ili čak Kelvina Klajna, pošto svi oni poseduju kuće u toj oblasti.

Monako

Smešten na francuskoj rivijeri, Monako je jedna od najpoznatijih destinacija za višu klasu. Dođite ovde i videćete niz jahti, restorana svetske klase, raskošnih kazina i nekih od najboljih hotela na planeti.

Bora Bora, Francuska Polinezija

Bora Bora u Francuskoj Polineziji jedna je od najpopularnijih destinacija za medeni mesec kada su u pitanju bogati i slavni. Jedan od najpoznatijih parova koji su ovo mesto birali za svoj medeni mesec su Dženifer Aniston i Džastin Teru. Ako ste za božanstvene poglede na mirne lagune i bujne tropske vrtove dok se mešate sa svetskom elitom, Bora Bora je pravo mesto.

Sen Trope, Francuska

Još jedna popularna destinacija na francuskoj rivijeri, Sen Trope je decenijama bila omiljeno mesto za bekstvo bogatih.

Prepun vrhunskih restorana i ekskluzivnih klubova na plaži, Sen Trope je poznat po tome što ugošćuje niz poznatih ličnosti u svojim brojnim hotelima svetske klase. Na ovom mestu se lako mogu sresti Bil Gejts, Stiven Spilberg ili čak jedna od sestara Kardašijan.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.