"LEPLJIVA VIKI" ZAVRŠILA U BOLNICI: Mnogi je pamte po EKSPLICITNIM nastupima, a evo kako je dobila NADIMAK! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/sticky_vicky_official

erotska plesačica

"LEPLJIVA VIKI" ZAVRŠILA U BOLNICI: Mnogi je pamte po EKSPLICITNIM nastupima, a evo kako je dobila NADIMAK! (FOTO)

U Benidorm se preselila 80-ih godina i tamo nastupala šest puta za veče, šest noći nedeljno

Objavljeno: 20:13h

Španska erotska plesačica i iluzionista u penziji sa nadimkom “Lepljiva Viki”, koja je postala legenda popularnog letovališta Benidorm, doživela je težak pad i prebačena je u bolnicu, piše Lad Bible.

Ova 79-godišnjakinja, kojoj je pravo ime Viktorija Arages Gadea pala je i razbila kolena kada je ulazila u automobil i morala je da provede pet dana u bolnici. Zatim je morala ponovo da bude primljena u teškim bolovima, jer su lekari sumnjali na moguću infekciju.

U objavi na njenoj Fejsbuk stranici u nedelju (3. jula), bila je i fotografija kopči oko njenog kolena, dok je donji deo noge bio potpuno ljubičast.

– Zdravo svima!!! Pre svega, da znate da sam dobro, prošle nedelje sam imala nesreću pre nego što sam ušla u auto i pala sam na zemlju. Proveli smo pet dana u bolnici, posle otpusta sam se vratila se kući, ali danas smo ponovo ovde, pošto me mnogo boli i moraju da vide da li imam infekciju. Nadam se da nemam i da možemo danas da idemo kući. Izveštavaćemo o razvoju događaja. Čuvajte se – napisala je ona zabrinutim fanovima dok je sa ćerkom bila u bolnici.

“Gadna povreda. Čuvaj se i ozdravi brzo”, “O Bože, to je baš bio ozbiljan pad… Nadam se da ćeš se brzo oporaviti”.

Penzionisana plesačica proslavila se po svojim nastupima u španskom letovalištu koje je posebno popularno među britanskim turistima. Oni su joj decenijama bili glavna publika, a penzionisala se ne tako davne 2016. sa 72 godine. Njena ćerka Marija je krenula njenim stopama, izvodeći sopstvene ‘seksi magične emisije’ pod majčinim nadimkom Sticky Vicky (Lepljiva Viki).

Školovana balerina Viktorija je svoj nadimak dobila po tome što je na bini kabarea izvodila trikove tako što bi iz vagine izvlačila razne predmete, od ping pong loptica do mačete. Ona je uspela da iskoristi period liberalizacije posle smrti diktatora Franciska Franka 1975. godine, a svoje veoma eksplicitne nastupe počela je pod pseudonimom Viki Lejton u Barseloni.

U Benidorm se preselila 80-ih godina i tamo nastupala šest puta za veče, šest noći nedeljno. Stekla je ogromnu popularnost, posebno među stranim turistima, dok u prilog tome govori i podatak najvećeg španskog lista El Pais da je njene nastupe videlo oko šest miliona ljudi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.