"NAPRAVILA SAM JE, POSEDUJEM JE": Zbog ove BEBE majci pretili SMRĆU, nećete verovati šta je u PITANJU! (FOTO)
Beba, Foto: Printscreen/Facebook

ŠOK!

"NAPRAVILA SAM JE, POSEDUJEM JE": Zbog ove BEBE majci pretili SMRĆU, nećete verovati šta je u PITANJU! (FOTO)

Sporna objava je podeljena više od 12.000 puta

Objavljeno:

Majka šestoro dece iz američke savezne države Ohajo suočila se sa verbalnim nasiljem i pretnjama smrću nakon objave fotografije na kojoj se pohvalila pirsingom na obrazu njene bebe.

– Ja sam roditelj, ona je moje dete i mogu da radim šta god želim. Ja odlučujem umesto nje dok ne napuni 18 godina. Napravila sam je, posedujem je – napisala je Enedina Vans.

Sporna objava je podeljena više od 12.000 puta, a besni roditelji nisu mogli ni da zamisle kako je sve to zapravo velika lekcija! Naime, majka je zapravo želela da skrene pažnju na obrezivanje sinova, piše Dejli mejl. Takođe, pirsing je bio lažan.

– Ironično, ljudi koji su bili spremni da me pretuku na smrt zbog mog argumenta zašto sam pirsingovala dete, upotrebili su potpuno isti argument kako bi opravdali obrezivanje svog deteta – objašnjava Vens.

Beba sa pirsingom
Beba sa pirsingom foto: Printscreen/Facebook

Ona je članica “tihe aktivističke grupe” koja se bori protiv sakaćenja dečjih genitalija. Ovu fotografiju – eksperiment je stavila kako bi naglasila da roditelji ne mogu i ne smeju da odlučuju o telu svog deteta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.