AMERIKANAC FRAPIRAN CENAMA NA BALKANU: Posebno ga zaboleo BUREK - "malo parče TESTA"! (VIDEO)
Džoni Džen, Foto: Printscreen/Youtube/Johnny FD

šok!

AMERIKANAC FRAPIRAN CENAMA NA BALKANU: Posebno ga zaboleo BUREK - "malo parče TESTA"! (VIDEO)

Ostatak ponude čine preskupi restorani, prodavnice suvenira, gužva, turisti sa kruzera i mladenci

Objavljeno:

Džoni Džen je Amerikanac koji je u junu posetio nekoliko zemalja Balkana – Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Inače, on putuje svetom od 2008. godine, a svoja iskustva redovno prenosi sa svojih blizu 40.000 pratilaca na Instagramu, kao i na Jutjubu.

Rodom iz San Franciska, Džoni obožava Igru prestola, što ga je najviše zanimalo u Dubrovniku. Nisu ga zanimale znamenitosti grada. On je na svom Jutjubu svojim pratiocima poručio da se sve o istoriji Dubrovnika može naučiti iz turističke ture koja traje oko dva i po sata.

Posebno ga je zabolela cena bureka

"Ostatak ponude čine preskupi restorani, prodavnice suvenira, gužva, turisti sa kruzera i mladenci. To je sve što treba da se vidi“, rekao je Džoni, posebno misleći na doručak u pekari Holy burek gde je kupio burek sa teletinom oko 45 kn, prenosi Index.

„Ovo malo parče testa košta 6,42 dolara“, začudio se. On je zaključio da je burek istog ukusa u Bosni i Hercegovini platio šest puta manje.

Bonus video:

03:14

MAJMUNSKE BOGINJE NISU RAZLOG ZA PANIKU! Stojanović upozorava: Kovid je još uvek tu, posle leta i odmora MOGUĆE NOVE MERE?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.