SENATORKA SE SKINULA U TANGE I TVERKOVALA NA PLAŽI: Šok PONAŠANJE mlade senatorke, Ameri na APARATIMA! (VIDEO)
Tiara Mek, Foto: Pritnscreen/TikTok/mackdistrict6

SKANDALozno!

SENATORKA SE SKINULA U TANGE I TVERKOVALA NA PLAŽI: Šok PONAŠANJE mlade senatorke, Ameri na APARATIMA! (VIDEO)

Ona je 2020. godine izazvala aktuelnog državnog senatora Harolda Metsa na predizborima demokrata i pobedila ga, osvojivši 60 odsto glasova

Objavljeno: 12:01h

Demokratska senatorka sa Roud Ajlenda zaprepastila je društvene mreže snimkom sa plaže koji je postavila na TikTok na kojem tverkuje dok stoji na glavi u tangama i govori: „Glasajte za senatorku Mek“.

Tiara Mek, 28-godišnjakinja koja je postala državna senatorka u januaru 2021. godine, prva je gej Afroamerikanka koji je to učinila.

Ona je podelila video sa više od 7.000 TikTok pratilaca na svom @mackdistrict6 profilu i prikupio je 4.220 lajkova u prva 24 sata.

Ona je video snimak propratila opisom: „Obećana senatorska zamka žeđi na ostrvu Blok“.

I pored brojnih lajkova, bilo je i onih koji nisu bili impresionirani, pa su s gađenjem komentarisali snimak.

@mackdistrict6

a promised senator thirst trap at Block Island ?

♬ original sound - Senator Tiara Mack

„Kako je neprijatno imati nekog ovakvog za državnog senatora. Kakvo je to ponašanje dizati svoje (veliko) dupe u vazduh i tverkati. Ne želim ovakav mentalitet u vladi. Ozbiljno“, rekao je jedan korisnik Tvitera, dok je drugi napisao: „Nisam konzervativac i razočaran sam“.

Gde podvući crtu u ponašanju javnih ličnosti? Biti neobičan da bi mi se divili – nije to“, „Duboko sam tužan što je ova žena senator u bilo kojoj državi“, „Misliš li da je ovo profesionalno ponašanje, Tiara?“, bili su komentari.

Voditelj Foks njuza Taker Karlson bio je među onima koji su ogorčeni snimkom.

On ju je podrugljivo opisao kao „sledeću zvezdu Demokratske stranke u usponu“ i dodao: „Zašto ona nije državni sekretar? Zašto je ne guraju za predsednika?'

Drugi korisnik Tvitera je prokomentarisao: 'Ne želim da ikada čujem da se žališ na to kako se 'žene ne poštuju u ovoj zemlji' nakon što si ovo objavila.'

Posle masovnih kritika, Mek je odlučio da odgovori na TikTok-u.

'Dušo. Imam diplomu Ivi League i trenutno sam državni senatorka. Ne radi se o tome šta nosim i šta radim. Neće me poštovati bez obzira na sve", rekla je.

Tiara Mek je odrasla u Džordžiji i Južnoj Karolini i preselila se na Roud Ajlend da bi studirala javno zdravlje na Braunu 2012.

Njena majka, učiteljica, se borila da finansijski izdrži svoje petoro dece, pa je radila u restoranima i maloprodaji kako bi sastavila kraj s krajem.

Njena porodica je bila duboko konzervativna, a Mek je potpisala 'zakletvu apstinencije' u šestom razredu.

„Biti crnkinja sa niskim primanjima i sa konzervativnog hrišćanskog juga je bio kulturni šok na koji definitivno nisam bila spremna kada sam šetala kampusom“, rekla je Mek tokom izbora.

1 / 6 Foto: Printscreen/TiKTok/mackdistrict6

Ona je 2020. godine izazvala aktuelnog državnog senatora Harolda Metsa na predizborima demokrata i pobedila ga, osvojivši 60 odsto glasova.

Mets je bio demokrata koji je bio protiv abortusa islužio je u državnom parlamentu od 1985.

Nakon pobede, Mek je rekla da namerava da se zalaže za politiku povećanja minimalne plate i usvajanje reformi pristupačnih stanova.

Mek je za NBC rekla da misli da su ljudi glasali za nju, jer birači „cene ljude koji su čvrsti u svojim uverenjima i ne odustaju“.

Bonus video:

21:23

EKSPERTI O SVETSKOJ KRIZI: Putin hoće da promeni svet, mislite da neće uspeti u tome? TVRDE DA JE ZBOG OVOG DŽONSON DAO OSTAVKU

(Espreso/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.