POGLEDAJTE KAKO JE OVA KUCA PRONAŠLA NOVI DOM: Nećete moći da poverujete šta je URADIO, ovo morate da VIDITE (FOTO)
Pas, Foto: Bullock County Humane Society

PRELEPO!

POGLEDAJTE KAKO JE OVA KUCA PRONAŠLA NOVI DOM: Nećete moći da poverujete šta je URADIO, ovo morate da VIDITE (FOTO)

Speck se držao za ruke sa svima koji prolaze pored njegovih odgajivačnica u Bullock Counti Humane Societi-u - i uspeo je da obezbedi novi dom zahvaljujući svojoj divnoj taktici

Objavljeno:

Isticanje u prostoriji prepunoj pasa spasilaca je izazov - ali ovaj pas je smislio divno rešenje.

On se drži za ruke sa svakim ko prođe pored njega u odgajivačnicama u nadi da će neko stati i biti impresioniran njegovim dobrim manirima.

I srećom po Specka, njegov plan se isplatio.

Speck je odveden u Humano društvo okruga Bullock, u Alabami, u Americi, kada je imao tri godine - i ostao je na njihovoj brizi nešto manje od dve godine dok se njegovi novi vlasnici nisu javili.

U izjavi piše: „Bilo je zaista teško proći pored njega . On je bukvalno samo želeo da ga držite za ruku.“

Zahvaljujući divnom video snimku Specka koji pokušava da pozdravi sve u odgajivačnici, obezbedio je novi dom u severnom delu Njujorka sa vlasnicima Majkom i Danijelom.

„On će voditi farmu od 26 hektara sa Majkom, njegovom porodicom i dva krznena brata – tako smo uzbuđeni“, dodaje se u saopštenju.

„Sada ima roditelje koji će držati njegove krznene male šape i pružiti mu puno ljubavi. Naša srca ne mogu biti punija nego što su sada.

Pas
foto: Bullock County Humane Society

„Ne samo da je Speck usvojen zbog svoje ljupkosti, već je pomogao i nekoliko drugih krznenih beba da se spasu i dao nam je neke donacije u hrani.

Humano društvo okruga Bulok je na misiji da „obezbedi privremeno sklonište i da pronađe domove za lutalice, napuštene i kućne ljubimce koje su vlasnici predali u njihovoj zajednici“.

Centar promoviše odgovorno vlasništvo kućnih ljubimaca i edukuje svoju zajednicu o prednostima sterilizacije ili kastriranja njihovih ljubimaca.

Pas
foto: Bullock County Humane Society

U saopštenju se navodi: „Aktivni smo u našoj zajednici i ponosno promovišemo našu organizaciju učestvujući u društvenim događajima.

„Imamo mnogo pasa i mačaka na raspolaganju u prihvatilištu za usvajanje! Često imamo i druge u hraniteljstvu ako su premladi za život u skloništu ili imaju druga pitanja koja zahtevaju hraniteljstvo.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.