DOLIJAO KRVOLOČNI LOVAC: Ubijao PRELEPE životinje, a onda mu se ZLOČIN obio o GLAVU, platio DUŠMANIN! (FOTO)
Rian Naude, Foto: Facebook/Supporting wildlife

osveta!

DOLIJAO KRVOLOČNI LOVAC: Ubijao PRELEPE životinje, a onda mu se ZLOČIN obio o GLAVU, platio DUŠMANIN! (FOTO)

U njemu se navodi da ga je muškarac "hladnokrvno upucao iz neposredne blizine" nakon što se drugo vozilo zaustavilo pored njega

Objavljeno: 10:23h

Lovac na trofeje divljih životinja ubijen je u ubistvu u stilu egzekucije u Južnoj Africi.

Rian Naude, koji je postavio svoje slike na društvene mreže kako pozira sa leševima ugroženih vrsta poput lavova, slonova i žirafa koje je ubio, ubijen je iz vatrenog oružja.

Policija je saopštila da je 55-godišnjak pronađen mrtav pored svog vozila u južnoafričkoj provinciji Limpopo, koja je poznata po svojim rezervatima divljih životinja, uključujući deo nacionalnog parka Kruger u zemlji.

Portparol južnoafričke policijske službe, potpukovnik Mamfasva Sibi, rekao je: „Čovek je ležao sa licem nagore, a na glavi i licu mu je bila krv.

Policajci su u Naudeovom vozilu pronašli par lovačkih pušaka, odeću, vodu, viski i pidžamu, javila je Maroela medija.

Naude je vodio firmu Pro Hunt Africa, koja sebe na svojoj veb stranici opisuje kao "lovačku i eko safari odeću" u najsevernijoj Južnoj Africi.

Lovac
foto: Facebook/Supporting wildlife

Heritage Protection Group, neprofitna grupa protiv krivolova nosoroga, tvrdi da je Naude zaustavio svoje vozilo pored puta nakon što se pregrejalo oko 5 km od Mokopana.

U njemu se navodi da ga je muškarac "hladnokrvno upucao iz neposredne blizine" nakon što se drugo vozilo zaustavilo pored njega. Za dvojicu osumnjičenih se kaže da su izašli iz automobila i ukrali pištolj od Naudea pre nego što su se vratili u svoje vozilo i odvezli se u pravcu Markena.

Objavljujući svojim pratiocima vest o njegovoj smrti, KsposeTrophiKilling Tviter nalog je objavio sliku Naudea kako drži mrtvog lava i tvitovao da je „ustreljen u stilu egzekucije“.

Reagujući na vest, jedan korisnik društvenih mreža je napisao: „Lovac je lovio. U životinjskom raju postoji zabava. Nisam srećan, ali životinje ne bi trebalo da budu ničiji trofej; treba da žive i opstanu u svom staništu prirodno“.

1 / 4 Foto: Facebook/Roar Wildlife News

„Nema više zlostavljanja bespomoćnih životinja“, prokomentarisao je drugi.

Treći je dodao: „Kad pogledam ovu sliku, ne mogu da ga sažalim.

Bonus video:

00:45

Ponovo otvoren Diznilend u Šangaju

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.