ISPLIVAO NOVI SNIMAK UBICE SA PUŠKOM: Troje mrtvih i više ranjenih u jezivom napadu u Kopenhagenu! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Youtube/Sky News

STRAVA I UŽAS

ISPLIVAO NOVI SNIMAK UBICE SA PUŠKOM: Troje mrtvih i više ranjenih u jezivom napadu u Kopenhagenu! (VIDEO)

Osumnjičeni je uhvaćen posle velike potrage policije u regionu Sjeland u nedelju uveče

Objavljeno: 09:38h

Tri osobe su ubijene, a nekoliko je ranjeno u pucnjavi u nedelju u tržnom centru u Kopenhagenu, saopštila je danska policija, navodeći da je uhapsila 22. godišnjeg Danca.

Osumnjičeni je uhvaćen posle velike potrage policije u regionu Sjeland u nedelju uveče, preneo je Rojters. - Sprovešćemo detaljnu istragu i biće prisutan veliki broj policajaca u Kopenhagenu, sve dok ne kažemo sa sigurnošću da je napadač delovao sam - kazao je glavni policijski inspektor Soren Tomasen.

On je otkrio da je ubica usmrtio muškarca u četrdesetim godinama, kao i dvoje mladih ljudi, muškarca i ženu.

Šef policije Kopenhagena Soren Tomasen izjavio je danas da je ruski državljanin sa boravkom u Danskoj jedna od tri žrtve.

Preostalo dvoje ubijenih su danske nacionalosti, a policija ističe da je napadač najverovatnije delovao sam i da je nasumično birao žrtve, dodaje AP.

Tomasen navodi da nema indikacija da je pucnjava, nakon koje je uhapšen glavni osumnjičeni, 22.godišnj Danac, bila teroristički čin.

Tomasen je naveo da je još nekoliko ljudi ranjeno, a među njima su tri osobe u kritičnom stanju. Kasno sinoć oglasila se i premijerka Danske Mete Frederiksen.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.