SRBIN SE ZALATEO NA POLICIJU, KARABINJERI PUCALI NA NJEGA: Filmska potera u Italiji
Ilustracija, Foto: Profimedia

odbio da se zaustavi

SRBIN SE ZALATEO NA POLICIJU, KARABINJERI PUCALI NA NJEGA: Filmska potera u Italiji

Pokušali su da ga zaustave, ali je mladi Srbin umesto da stane dao gas i nastavio da beži brzinom od 180 kilometara na sat

Objavljeno:

Karabinjeri u okrugu Rimini u Italiji ispalili su dva hica na državljanina Srbije koji se automobilom zaleteo u policijske službenike nakon što se pre toga oglušio o njihovu naredbu da stane.

Ovaj incident se dogodio u naselju Ričione u Riminiju sinoć oko 21 sat nakon što su karabinjeri videli automobil BMW sa sumnjivim registarskim tablicama.

Pokušali su da ga zaustave, ali je mladi Srbin, umesto da stane, dao gas i nastavio da beži brzinom od 180 kilometara na sat. Prošao je policijski punkt i nastavio da hita ka izlazu iz naselja, ali su mu policajci napravili još jednu blokadu.

Ilustracija
Ilustracijafoto: AP/ilustracija

Uprkos tome, mladić je nastavio da beži, pa je jedan od policajaca ka kom se kretao velikom brzinom bio primoran da ispali dva hica u njegovom pravcu, piše ilrestodelcarlino.it.

Videvši da ne može da ih izbegne, mladi Srbin je zaustavio vozilo i nastavio da beži peške, ali su karabinjeri ubrzo uspeli da ga sustignu i uhapse.

U njegovom BMW-u pronađen je alat za obijanje i provale.

Istraga je pokazala da je mladić trebalo da služi kaznu od 4 godine za krađe i razbojništvo.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.