NOSTRADAMUS PREDVIDEO RAT U EVROPI 2022? Veruje se da je za OVU godinu PROREKAO i druge JEZIVE DOGAĐAJE!
Nostradamus, Foto: Profimedia

neverovatno!

NOSTRADAMUS PREDVIDEO RAT U EVROPI 2022? Veruje se da je za OVU godinu PROREKAO i druge JEZIVE DOGAĐAJE!

Svoja je predviđanja oko 500 godina ranije podelio ovaj francuski filozof

Objavljeno:

Jedno od proročanstva francuskog filozofa Mišel de Notr-Dama - Nostradamusa nalaže da svet očekuje novi rat 2022. godine, i to kroz napad na Francusku s istoka.

Prema njegovom proročanstvu teško je odrediti tačan datum njegovih predviđanja jer se baziraju na astronomskim kretanjima, ali ovaj napad mogao bi se dogoditi u proleće.

Inače, on je predvidio brojne događaje iz istorije: Francusku revoluciju, veliki požar u Londonu 1666. godine, jačanje moći Napoleona i Adolfa Hitlera, sletanje na mesec, smrt trojice članova obitelji Kenedi, teroristički napad na Svjetski trgovinski centar u Njjoruku 2001...

Korona virus je obežio 2020. i 2021. godinu, a kao i za mnoge značajne istorijske događaje, pojavila se vest da je Nostradamus - poznat po navodnim proročanstvima - predvideo baš ovu pandemiju, ali i navodno za naredne godine.

1 / 4 Foto: Print Screen Youtube

U moru nedokazanih tvrdnji, lažnih vesti i zbunjujućih informacija, navodi se i da su Nostradamusovi stihovi objavljeni 1555. godine u delu Proročanstvo nagovestili epidemiju 2020.

Svoja je predviđanja oko 500 godina ranije podelio ovaj francuski filozof.

Predvidio je i velike klimatske promene, potrese i poplave. Cene će porasti, a pojaviće se i veći postotak gladi u svetu. Razviće se i veštačka inteligencija i to do nivoa pojave svesti, a u današnjem svetu gde je Internet okosnica svega, to zvuči prilično zabrinjavajuće.

Uz to, najavio je i pad Evropske Unije, pri čemu je prvi korak već bio Brexit.

Zastrašujući zemljotres, koji će biti intenzivniji od svih potresa u poslednjoj deceniji, navodno će se, sudeći po Nostradamusovim zapisima, dogoditi u Japanu 2022. godine. Navodno je inicijalni potres, koji je najavio novi užasniji, već bio prošle godine.

Iako njime nije izazvana značajnija šteta, on je bio najjači potres od 2011. koji je pogodio tu zemlju, pa je stanovništvo u strahu od potencijalnog ponavljanja katastrofe.

Migrantska kriza

Nostradamus je pisao: "Od krvi i gladi veća nesreća. Sedam puta dolazak na morsku plažu/Smrt od gladi,zatočeništvo.

Veruje se kako te reči ukazuju na situaciju u mnogim afričkim zemljama i u državama s Bliskog istoka, odakle su usled ratova i zbog gladi ljudi primorani da nalaze spas u drugim zemljama.

Slom Evropske unije

Britanski list Sun navodi i kako je francuski filozof baš za 2022. predvidio slom Evropske unije (EU) koji je, kako se veruje, logičan sled događaja nakon Brexita.

"Sveti hramovi u vrhunskom rimskom stilu/Odbaciće temelje carstva" - govorio je on, a što tumači njegovih riječi vide kao priču o Rimskom ugovoru, ratifikovanom 1957. godine, kojim je u suštini osnovana Unija.

Prema Nostradamusu, tvrdi se, Brexit je bio samo početak, a čitavoj Evropskoj uniji je suđeno da se raspadne 2022. Već je nagovešteno da bi Poljska mogla da bude prva zemlja koja će nakon Velike Britanije napustiti blok.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.