DA LI JE ONA NAJBOLJA SESTRA NA SVETU ILI NAJLUĐA? U znak IZVINJENJA poslala bratu PISMO ali ne bilo KAKVO- ŠOK!
Ilustracija, Foto: Profimedia

šok!

DA LI JE ONA NAJBOLJA SESTRA NA SVETU ILI NAJLUĐA? U znak IZVINJENJA poslala bratu PISMO ali ne bilo KAKVO- ŠOK!

Brat je naveo da je bio povređen i razočaran što mu sestra nije čestitala Dan braće

Objavljeno:

Žena po imenu Krišnaprija sa juga Indije napisala je bratu pismo dugo 434 metra na rolnama papira koje su teške više od pet kilograma, u znak izvinjenja što je zaboravila da mu poželi srećan Dan braće.

Njen mlađi brat, 21-godišnji Krišnaprasad, bio je povređen jer ga je sestra zaboravila na Dan braće, koji se obeležava 24. maja, pa je prekinuo svaku komunikaciju sa njom i blokirao je na "Vocapu".

Krišnaprija, koja inače radi kao inženjer u južnoj indijskoj državi Kerala, odlučila je da pismom iskaže ljubav prema bratu koji je bio iznenađen kada je dobio epsko pismo teško više od pet kilograma.

- Zaboravila sam da mu poželim srećan praznik. Odbijao je moje pozive i blokirao me na "Vocapu". Zato sam odlučila da mu napišem pismo. Počela sam da pišem na listovima veličine A4, ali ubrzo sam shvatila da će to biti nedovoljno, jer sam imala mnogo toga da mu prenesem - rekla je ona lokalnim medijima.

Krišnaprija je stoga odlučila da kupi veće listove papira, ali kada je otišla na pijacu saznala je da imaju samo rolne za računovođe koje su duže od listova papira.

1 / 6 Foto: Profimedia

- Tako sam nabavila 14 rolni. Trebalo mi je oko 12 sati da završim celo pismo - dodala je Krišnaprija koja je od brata starija sedam godina.

- Starija sam, pa me poštuje i malo me se plaši kao majke ili učiteljice. Veoma smo vezani jedno za drugo i delimo veoma prijateljski odnos. Dok smo odrastali, bili smo kao blizanci, jer bismo u posebnim prilikama u porodici nosili haljine iste boje - ispričala je Indijka.

Brat je naveo da je bio povređen i razočaran što mu sestra nije čestitala Dan braće.

- Zvao sam je kasnije u toku dana, ali je bila zauzeta poslom i zato nisam dugo pričao i prekinuo sam poziv. Nakon toga, blokirao sam je na "Vocapu". Mora da se osećala loše zbog toga što se dogodilo i zato je napisala pismo. Bio sam veoma srećan kada sam ga dobio - rekao je Krišnaprasad.

Krišnaprija veruje da bi ovo moglo biti najduže pismo ikada napisano i zato se prijavila predstavnicima Ginisove knjige rekorda.

Bonus video:

25:53

CENTRALNI DNEVNIK 30.06.2022.

(Espreso/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.