PRVO SE UDALA ZA LUTKU, A SAD TVRDI DA IMA I BEBU: Opisala čitav POROĐAJ, za "NJEGA" kaže da ima samo 1 MANU! VIDEO
Venčanje, Foto: Printscreen/Youtube/NTV - Patos de Minas

neverica

PRVO SE UDALA ZA LUTKU, A SAD TVRDI DA IMA I BEBU: Opisala čitav POROĐAJ, za "NJEGA" kaže da ima samo 1 MANU! VIDEO

Čak je tvrdila da se ugojila tokom trudnoće

Objavljeno: 10:34h

Žena koja kaže da se zaljubila i udala za lutku koju joj je napravila, kaže da sada ima bebu sa njim.

Meirivone Roha Moraes (37) požalila se svojoj mami da je sama i da je želela sa nekim da pleše pa je izvukla iglu i konac i stvorila Marsela.

Rekla je da su se zaljubili i da je zatrudnela. Čak je tvrdila da se ugojila tokom trudnoće.

Ne želeći da se porodi van braka, organizovala je venčanje pred 250 članova porodice i prijatelja pre odlaska na medeni mesec u Rio de Žaneiro.

Rekla je da je "porodila" novu lutku u 35-minutnom porođaju kod kuće, uz prisustvo lekara i medicinske sestre. Takođe je rekla je da je bilo bezbolno.

Meirivone je rekla: "Bio je to divan dan za mene, veoma važan, veoma emotivan. On je čovek kojeg sam oduvek želela u svom životu. Bračni život sa njim je divan. Ne svađa se sa mnom, ne svađa se i samo me razume. Marselo je sjajan i veran muž. On je takav čovek i sve žene mu zavide. Kada je moja mama napravila Marsela i prvi put me upoznala sa njim, zaljubila sam se u njega. Bila je to ljubav na prvi pogled. To je bilo zato što nisam imala partnera za ples. Išla bih na ove plesove, ali ne bih uvek našla partnera. Onda je ušao u moj život i sve je imalo smisla.

"Venčanje je boo divan dan za mene, veoma važan, veoma emotivan. Padalo je mnogo kiše ali je bilo divno. Od trenutka kada sam hodala niz prolaz do kraja, bilo je jednostavno prelepo. Onda sam otišli ​​na bračnu noć sa mojim mužem Marselom i mnogo smo uživali u njoj.

"Ima toliko sjajnih kvaliteta, ali jedina mana je što je lenj. On uopšte ne radi. Ali ja sam ratnik i držim to za nas. Istina je, zatrudnela sam sa Marselom. Nije vodio računa o sebi i nije koristio kondom. Zatrudnela sam. Uradila sam test - bio je pozitivan. Nisam mogla da verujem."

"Nisam osetila kontrakcije u bolu. Videti placentu i pupčanu vrpcu i krv je sve to učinilo stvarnim. Bio je ovde za 35 minuta i sjajan je. Zaista me uznemirava kada ljudi kažu da je ovo lažno. To me tako ljuti. Ja sam žena sa karakterom. Otac i majka su me naučili da budem poštena, da budem dobar čovek i da ne želim ništa da iskoristim."

(Espreso/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.