NA OMILJENIM SRPSKIM LETOVALIŠTIMA VIŠE NIJE ISTO: Turisti navikli na PRODAVCE KROFNI, a sada je SVE DRUGAČIJE
Grčka, Foto: Profimedia

ODUŠEVIĆE VAS

NA OMILJENIM SRPSKIM LETOVALIŠTIMA VIŠE NIJE ISTO: Turisti navikli na PRODAVCE KROFNI, a sada je SVE DRUGAČIJE

Prema zapažanjima novinarke nakon što je obišla više plaža u Pargi i okolini, umesto nekadašnjih prodavaca krofni, sada se na svakom koraku na grčkim plažama može videti grupa Kineza

Objavljeno:

Za mnoge omiljena destinacija tokom letnjih meseci, Grčka će i ove godine biti puna naših sugrađana koji će pohrliti upravo na Egejsko more ne bi li uživali u čarima njegovih dugih, peščanih plaža i prozirno plavoj vodi, dok će ove sezone imati još jedan razlog da to učine.

Naime, prema zapažanjima novinarke nakon što je obišla više plaža u Pargi i okolini, umesto nekadašnjih prodavaca krofni, sada se na svakom koraku na grčkim plažama može videti grupa Kineza, uglavnom od jedne žene i jednog muškarca, koji nude usluge masaže, a kojima su turisti prosto oduševljeni.

Grčka, Putovanje, Protokol, Koronavirus, Korona virus, Korona-virus, Covid 19, Covid-19
foto: EPA-EFE/ DIMITRIS TOSIDIS

- Jedna Kineskinja je na moje oči izmasirala četvoro ljudi. Kaže da dnevno uradi od 5 do 10 masaža. Ovde je, priča ona, jako zadovoljna, jer turisti iz Italije, Norveške i Engleske obožavaju "relaks" masažu, pa da oni koje jednom izmasira, hože ponovo njene usluge - priča novinarka "Blica".

1 / 5 Foto: EPA-EFE/DIMITRIS TOSIDIS

Kada je o samim cenama reč, one se, prema istaživanjima novinarke, kreću od 30 do 60 evra, odnosno kako joj je pomenuta Kineskinja objasnila, masaža za celo telo iznosi 60 evra, za leđa i noge 50 evra, za noge 35 evra, dok je masaža leđa 30 evra.

- Juče je jedan par pristao brodićem uz plažu, sačekao maserku, i kada im je izmasirala leđa i noge ponovo su zaplovili - priča o svojim zapažanjima novinarka.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.