USRED ŠETNJE SA PSOM OSETILA DA JOJ SE ZUBI KRVNIČKI ZARIVAJU U RAME: Usledila STRAVIČNA drama sa TRAGIČNIM KRAJEM!
Erin Vilson, Foto: Printscreen/Instagram

TUGA!

USRED ŠETNJE SA PSOM OSETILA DA JOJ SE ZUBI KRVNIČKI ZARIVAJU U RAME: Usledila STRAVIČNA drama sa TRAGIČNIM KRAJEM!

Erin se brzo sklonila, ali to je bio samo početak nevolje…

Objavljeno:

Amerikanka Erin Vilson je otišla u šetnju sa svojim psom, šetale su u blizini izletišta pored reke Triniti kada je žena čula čudan zvuk, a zatim osetila kako joj joj se zarivaju zubi u predelu ramena.

Puma je ugrizla ženu za levu ruku i pripremila se za novi napad. Šokirana, žena je pozvala Evu, koja je odmah napala opasnu životinju. Erin se brzo sklonila, ali to je bio samo početak nevolje…

Zver je uhvatila psa za glavu i nije puštala. U strahu za svog voljenog ljubimca, sitna žena je počela da napada životinju gađajući je kamenjem, ali puma nije odustajala, niti puštala psa.

Tako se Erin vratila na glavni put i zaustavila vozilo koje je prolazilo, kojim je upravljala Šeron Hjuston. Kada je žena shvatila situaciju, izvukla je konzervu biber spreja i PVC cev, a zatim su zajedno potrčale do životinja. Nažalost, biber sprej nije učinio skoro ništa. Puma je krenula da polako odvlači psa u šumu.

Erin se borila za život svog ljubimca. Udarala je pumu sa šipkom sve dok se životinja konačno nije pustila psa i pobegla. Žena je brzo odvela svog ljubimca u bolnicu za životinje “Ašer VCA”, ignorišući sopstvene povrede. Erin suprug, Konor Keni, rekao je za SFGATE da je pas zadobio dva preloma lobanje, da je imao probušenu sinusnu šupljinu, teško oštećenje levog oka.

– Rekla sam, ostani sa mnom. Volim te. Ne mogu da živim bez tebe. Samo nemoj da ideš. Ne ostavljaj me – prisetila se ona.

Nakon što je zbrinula psa, Erin se setila svojih povreda. U Redingu je dobila medicinsku pomoć, a njene povrede su uključivale rane od ugriza, ogrebotine, modrice. Na sreću, nisu bili životno ugroženi.

Tužan kraj

Keruša se borila za život, a zahvaljujući predanoj brizi veterinara i porodice svakim danom je bila sve jača.

– Eva je dobro. Mnogo se odmara, ima apetit i vraća se u nekadašnju formu. Moje pas je moja heroina. Zahvaljujući njenoj brzoj reakciji, ništa mi se ozbiljno nije dogodilo – napisala je Erin na Instagramu.

Nažalost, Eva je pala u komu i uginula 8. juna.

(Espreso/Najžena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.