OSTAVIO JE JEZIVU PORUKU ŽENI: Pre toga je UDAVIO decu u KADI? Užasan ZLOČIN u Americi!
Ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO!

OSTAVIO JE JEZIVU PORUKU ŽENI: Pre toga je UDAVIO decu u KADI? Užasan ZLOČIN u Americi!

Njegova krv je kasnije pronađena u kući

Objavljeno:

Muškarac optužen za ubistvo svoje troje dece ostavio je poruku svojoj supruzi, koja je glasila: "Ako ja ne mogu da ih imam, ne možeš ni ti", rekli su tužioci.

Džejson Karels (35) iz Raund Lejk Biča u američkoj državi Ilinois optužen je da je udavio petogodišnjeg Brajanta Karelsa, trogodišnju Kesidi Karels i dvogodišnjeg Gideona Karelsa.

Poruku su pronašli policajci u Karelsovom domu, a pomenuta je i na saslušanju.

Prema izveštaju NBC-a, deca su provela vikend sa svojim ocem kada ih je on navodno udavio u kadi pre nego što je ostavio njihova tela na krevetu.

Pronašla ih je majka Debra Karels kada je došla po njih.

U komentarima koje je prenela ova televizija, ona je rekla da su njena deca "tri prelepe male duše koje ovo nisu zaslužile".

- Volela bih da sam bila tu za njih tog dana. Najvažnija su mi deca i on mi je to oduzeo. On je to znao i znao je da mi ništa osim te dece nije važno - rekla je neutešna majka.

Debra je rekla za CBS da su ona i njen muž u to vreme prolazili kroz razvod.

Karels je uhapšen u ponedeljak nakon što je slupao automobil dok ga je policija gonila, rekao je šef policije Raund Lejk Bič-a, Gilbert Rivera.

On je policajcima rekao da je odgovoran za smrt svoje dece i da je pokušao da se ubije pre nego što je pobegao iz svoje kuće.

Njegova krv je kasnije pronađena u kući.

Karelsu je naloženo da bude zadržan uz kauciju od 10 miliona dolara, ali će kancelarija državnog tužioca vratiti slučaj na sud 13. jula u pokušaju da ga zadrži bez mogućnosti kaucije.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.