PORODIČNI ODMOR IZ SNOVA PRETVOREN U NOĆNU MORU: Devojčica ostala u SUZAMA nakon DRAME na aerodromu!
Diznilend, Foto: AP

neverica

PORODIČNI ODMOR IZ SNOVA PRETVOREN U NOĆNU MORU: Devojčica ostala u SUZAMA nakon DRAME na aerodromu!

Promenili su let KLM-a za 30. maj i pretpostavili da je sve u redu nakon što su od KLM-ovog partnera Delta primili e-poruku sa potvrdom i link za onlajn čekiranje

Objavljeno:

Devojčica je ostala u suzama kada njenoj porodici nije dozvoljeno da se ukrca u avion za Dizni svet zbog zabune na aerodromu.

Šeldon Miler i njegova porodica trebalo je da odlete iz Birmingema za Orlando na Floridi 3. aprila, ali su morali da odlože putovanje pošto je njegovom tati dijagnostikovan rak.

Promenili su let KLM-a za 30. maj i pretpostavili da je sve u redu nakon što su od KLM-ovog partnera Delta primili e-poruku sa potvrdom i link za onlajn čekiranje.

Ali njihovo uzbuđenje brzo se pretvorilo u bedu kada su stigli na aerodrom, a član osoblja im je rekao da nisu rezervisani za let koji polazi tog dana.

Šeldon je rekao: „U tom trenutku, naša sedmogodišnja ćerka je briznula u plač, a ni naš 13-godišnji sin nije bio baš zadovoljan, kao ni mi.

„Potom smo proveli tri sata pokušavajući da razgovaramo sa nekim u KLM-u, da bi nam na kraju predstavnik kol centra rekao da to moramo da rešimo preko društvenih medija jer oni to nisu mogli da urade.

„Nikad u životu nisam čuo ništa tako smešno kada je u pitanju posao.“

Na kraju je tata odlučio da plati 100 funti za hotelske sobe na aerodromu u Birmingemu i 2.500 funti za alternativne letove sa Aer Lingusom.

Porodica je konačno mogla da uživa u svom putovanju u Dizni svet, ali je naišla na probleme kada je 9. juna došlo vreme da se vrate kući i ponovo im je rečeno da nisu rezervisali nijedno mesto na svom letu.

Milerovi su na kraju krenuli bizarnim putem kući sa Virdžin Atlantikom – od Orlanda do Hitroua, zatim do Amsterdama, a zatim do Birmingema.

Šeldon je rekao: „Niko se ni na koji način nije pojačao.

Čitavo iskustvo je delovalo kao jedan ogroman prelazak paketa, a niko u KLM-u nije ni izbliza zainteresovan za pitanje našeg klijenta, a kamoli voljan da preuzme odgovornost za to.“

Metro.co.uk je kontaktirao KLM za komentar.

Ovo je jedan od nekoliko porodičnih praznika koji su trenutno uništeni usred aerodromskog haosa u Velikoj Britaniji.

1 / 5 Foto: Profimedia

U sličnoj priči, Keli Metjuz je uštedela hiljade funti i odvela svoju mamu i njenog devetogodišnjeg sina Noa u Diznilend u Parizu.

Trio je stigao na aerodrom u Bristolu obučen u uši Mikija Mausa inspirisanog Diznijem, spremni za odmor u Parizu.

Ali ubrzo se pokazalo da su njihovi letovi otkazani „bez razloga“. Keli, iz Saundersfuta u Pembrokširu, insistira da su proverili status leta pre nego što su otišli. Rekla je:

„Kada smo stigli na aerodrom, ponovo sam proverila aplikaciju. Ovaj put je rečeno da je otkazan, bez navođenja razloga.’

Keli (35) je od tada čula da je EasiJet otkazao let u tako kratkom roku zbog „problema sa posadom“.

EasiJet je rekao da će klijentima pružiti priliku da ponovo rezervišu različite letove i dobiju puni povraćaj novca.

(Espreso/Metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.