MASK OVE NEDELJE NA SASTANKU SA OSOBLJEM TVITERA: Milijarder pokušava da smiri ZABRINUTOST zaposlenih?
Ilon Mask, Foto: Profimedia

tviter

MASK OVE NEDELJE NA SASTANKU SA OSOBLJEM TVITERA: Milijarder pokušava da smiri ZABRINUTOST zaposlenih?

Prošle nedelje, osnivač Tesle je upozorio Tviter da bi mogao da odustane od svog ugovora o kupovini kompanije, ako mu se ne obezbede podaci o neželjenoj poruci i lažnim nalozima koje traži

Objavljeno: 12:00h

Ilon Mask će ove nedelje razgovarati sa zaposlenima kompanije Tviter, i to prvi put na opsežnom kompanijskom sastanku otkako je u aprilu dao ponudu od 44 milijarde dolara za preuzimanje ove društvene mreže.

Sastanak je zakazan za četvrtak, a Mask će direktno odgovarati na pitanja zaposlenih u Tviteru, rekao je izvor za Rojters.

Ova vest, koju je prvi objavio Biznis Insajder, dolazi nakon što je Tviter prošle nedelje rekao da očekuje glasanje akcionara o prodaji početkom avgusta. Portparol Tvitera je potvrdio da će Mask prisustvovati skupu kompanije ove nedelje.

Još od momenta Maskove ponude za preuzimanje, mnogi zaposleni u Tviteru izrazili su zabrinutost da bi nestalno ponašanje milijardera moglo da destabilizuje poslovanje kompanije i da joj naškodi finansijski.

Direktor Tvitera, Parag Agraval, još u aprilu je viđen kako gasi gnev zaposlenih tokom sastanka u celoj kompaniji gde je osoblje zahtevalo odgovore na pitanje kako su menadžeri planirali da se izbore sa očekivanim masovnim egzodusom koji je podstakao Mask.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/HANNIBAL HANSCHKE / POOL

Prošle nedelje, osnivač Tesle je upozorio Tviter da bi mogao da odustane od svog ugovora o kupovini kompanije, ako mu se ne obezbede podaci o neželjenoj poruci i lažnim nalozima koje traži.

Bonus video:

06:21

KOJA ĆE BITI ULOGA VESIĆA U VOĐENJU GRADA? Stručnjaci o izboru za gradonačelnika ŠAPIĆ PUCA NA MESTO PREMIJERA?

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.