MEŠTANI LINČOVALI SILOVATELJA I UBICU: 14 godina je uspešno izbegavao HAPŠENJE - a evo i kako!
Ilustracija, Foto: Profimedia

TAJLAND

MEŠTANI LINČOVALI SILOVATELJA I UBICU: 14 godina je uspešno izbegavao HAPŠENJE - a evo i kako!

Nai je navodno 14 godina izbegavao hapšenje putujući kroz različite provincije u zemlji

Objavljeno:

Ljuti meštani linčovali su begunca koji je osumnjičen da je pre 14 godina silovao i ubio dve 14- godišnje devojčice u provinciji Čantaburi na Tajlandu.

Više od 60 lokalaca, među kojima su i članovi porodice ubijenih devojčica, probili su policijsku traku i linčovali 51- godišnjeg Naija Čert Srijuna koji je priznao zločine.

Otac jedne od devojčica koji je takođe bio na mestu događaja, sve vreme je u rukama držao uramljenu fotografiju svoje ćerke dok je čekao priliku da napadne Naija.

Silovatelj je primio nekoliko udaraca, pre nego što ga je policija strpala u kola kako bi ga odvezla nazad u policijsku stanicu.

1 / 4 Foto: Profimedia

Na fotografijama sa lica mesta vidi se kako se policajci muče da zaustave meštane koji su blokirali prolaz kolima u kojima je bio Nai.

Nai je navodno 14 godina izbegavao hapšenje putujući kroz različite provincije u zemlji. Rekao je da je dve godine proveo u Bangkoku, a zatim i u provinciji Loburi pre nego što se konačno vratio u svoj rodni grad u Čantaburiju gde je uhapšen.

Osumnjičeni je rekao policiji da je sve vreme uspevao da izbegne hapšenje jer prilikom traženja posla nije koristio tajlandsku ličnu kartu.

On je osumnjičen da je 2008. ubio devojčicu (13) nakon što je odbila da ima odnose sa njim, a zatim je njeno telo bacio u močvaru. Njegova druga žrtva bila je 16- godišnja tinejdžerka koju je iste večeri takođe silovao i ubio. Ona je u trenutku ubistva bila u drugom stanju, a njeno telo je zakopao u šumi.

Nai, je u policiji nakon hapšenja priznao zločine, ali nije mogao sa sigurnošću da kaže gde se tačno nalaze tela ovih devojčica, jer se pejzaž dosta promenio u poslednjih 14 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.