IRANSKI GENERAL UPUTIO JEZIVE PRETNJE: Okršaj će biti ŽESTOK u 1 slučaju! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo!

IRANSKI GENERAL UPUTIO JEZIVE PRETNJE: Okršaj će biti ŽESTOK u 1 slučaju! (VIDEO)

Jedinice kopnene vojske opremljene su preciznim i dalekometnim oružjem, a proširen je i domet dronova i operativnih projektila kopnenih snaga

Objavljeno:

Tenzije između Izraela i Irana ne smiruju se nakon ubistva visokorangiranog zvaničnika u Teheranu.

General iranske vojske Kioumars Hejdari izjavio je za novinsku agenciju Tasnim da Iran prati svaki potez Izraela, kao i da će svaka greška biti kažnjena, prenosi "Tajm of Izrael".

- Za svaku grešku neprijatelja sravnićemo Tel Aviv i Haifu sa zemljom po naredbi vrhovnog vođe - rekao je Hejdari, inače komandant iranskih kopnenih snaga. Dodao je da su dostignuća iranske vojske trn u oku neprijateljima.

- Jedinice kopnene vojske opremljene su preciznim i dalekometnim oružjem, a proširen je i domet dronova i operativnih projektila kopnenih snaga - istakao je on.

Izjava iranskog generala stigla je nakon što je u ponedeljak otkriven izveštaj u kom je navedeno da su bezbednosne snage Tajlanda sprečile par pokušaja Irana da nanese štetu izraelskim i zapadnim vojnim ciljevima u Tajlandu.

"Tajms of Izrael" piše da se Iran navodno pokušavao osvetiti za nekoliko ubijstava svojih generala, uključujući i pukovnika korpusa Islamske revolucionarne garde.

Bonus video:

04:12

SUD MOŽE DA IZREKNE BELIVUKU SAMO OVE DVE KAZNE! Advokat progovorio o krvoločnom klanu Velje Nevolje i Marka Miljkovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.